Real Madrid: 3 - Barcelona: 1 İZLE

Real Madrid: 3 - Barcelona: 1 İZLE

El Clasico'nun kralı Real Madrid

Avrupa'da haftanın maçında gülen Barcelona'yı 3-1'le geçen Real Madrid oldu. Özellikle 2. yarıda rakibini hızlı hücumlarla zor durumda bırakan Mardid ekibi, puan farkını 2'ye indirdi. 

Santiagı Bernabeu'daki karşılaşmada 4 aylık cezası sona eren Luis Suarez de ilk kez Katalan ekibinin formasını giyerken, konuk takım henüz 3. dakikada Neymar'ın şık golüyle öne geçti. Son yıllarda Madrid'te oynanan el Clasicolarla benzer senaryoda ilerleyen karşılaşmada Benzema üstüste pozisyonları harcarken, ev sahibi 31. dakikada Pique'nin topa elle müdahalesi sonucunda bir penaltı kazandı. Atışı kullanan Ronaldo skoru dengeledi. İlk yarı bu skorla sona erdi. 

2. yarıda ise tam anlamıyla Real hakimiyeti vardı sahada. 50. dakikada El Clasicoların olay adamı Pepe Real'i ilk kez öne geçiren golü kaydetti. Golden sonra ev sahibi Benzema - Ronaldo - James üçlüsüyle Barca defansına çok zor anlar yaşatan Real, 61. dakikada maçın en iyilerinden Benzema ile skoru 3-1'e getirdi. 

Kalan bölümde Barca, önemli pozisyonlar bulamadı ama ev sahibi kontralarla önemli fırsatları değerlendiremedi. Karşılaşma da Real'in 3-1'lik üstünlüğüyle sona erdi. 

El Clasico'nun galibi Real, ilk yenilgisini yaşattığı Barcelona ile aradaki puan farkını 1'e indirmeyi başardı.

VE GOLLER


All Goals - Real Madrid 3-1 Barcelona - 25-10-2014 paylaşan: VideoGreen

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler