Real Madrid: 5 - Mallorca: 2 İZLE

Real Madrid: 5 - Mallorca: 2 İZLE

Fatih Terim'in de izlediği karşılaşmada Mourinho'nun takımı ikinci yarıda devleşti.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde eşleştiği Real Madrid, ligde Mallorca'yı farklı geçti: 5-2

İlk yarıda çok pozisyon veren rakibinden iki gol yiyen Beyaz Şimşekler, ikinci yarı yıldızların  da devreye girmesiyle Mallorca'nın işini bitirdi.
 
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in de izlediği karşılaşmada maç sürpriz bir golle başladı. 6. dakikada sahneye çıkan Nsue takımını Bernebau'da 1-0 öne taşıdı. Real Madrid bu gole 15. dakikada Higuain ile cevap verdi. Ancak Mallorca 21. dakikada Alfaro ile bir kez daha öne geçti ve ilk yarı 2-1 sona erdi.
 
İkinci yarıda Jose Mourinho, Benzema ve Mesut Özil'i de sahaya sürünce Real Madrid 6 hücum oyuncusuyla Mallorca kalesini abluka altına goller ardı ardına geldi. 52. dakikada Ronaldo skoru eşitledi, 54'te Modric enfes bir golle durumu 3-2'ye getirdi, 57'de Higuain kendisinin ikinci takımının 4. golünü kaydetti.
 
Uzatma dakikalarında Karim Benzema skoru belirledi: 5-2
 
Böylece 28 hafta sonunda Real Madrid 61 puana çıkarken, ateş hattında yer alan Mallorca ise 24 puanda kaldı.
 
136346850376658.jpg
 
TERİM BERNABEU'DA MAÇI İZLEDİ
Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri Real Madrid'i izledi.
 
Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Real Madrid'le eşleşen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Eflatun-beyazlılar'ın ligde Mallorca'yla oynadığı maçı Santiago Bernabeu tribünlerinden izledi.
 
Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü, Nisan ayı içerisinde oynanacak maçlar öncesinde rakibini canlı izlemek için gittiği Santiago Bernabeu'da İspanyol gazete Marca tarafından görüntülendi. 
 
Bu arada Real Madrid teknik direktörü Jose Mourinho da Galatasaray'ın yarın ligde Kayserispor'la oynayacağı maç için Kayseri'ye gelecek.
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler