Real Madrid: 8 - Granada: 1

Real Madrid: 8 - Granada: 1

La Liga'da lider Barcelona'nın takipçisi Real Madrid, Granada'yı gole boğdu. Ronaldo'nun 8 dakikada hat-trick yaptığı karşılaşmada gole doymayan eflatun beyazlılar, kritik maçlar öncesi moral buldu.

İspanya'da sabah mesaisinde Real Madrid, Granada'yı 8-1 mağlup etti. James Rodriguez'in dönmesiyle sezon başındaki kurguyu yakalayan Madrid devi 25. dakikada Bale ile gol perdesini açtı. Bir süredir Bernebau'da suskun kalan Ronaldo 30, 36 ve 38. dakikalarda attığı gollerle hat-trick yaptı. İkinci yarıda da vitesi düşürmeyen Madrid devi 52. dakikada Karim Benzema ile farkı beşe çıkardı. 54'te Ronaldo kendisinin 4. golünü kaydetti. 56. dakikada Karim Benzema skoru 7-0 yaptı. 73. dakikada İbanex Granada'nın şeref sayısını kaydetti. 82. dakikada topu kendi ağlarına gönderen Mainz ile durumu 8-1 olurken, 90. dakikada karşılaşmada 5. golünü atan Ronaldo perdeyi kapattı. 

Real Madrid bu galibiyetle 67 puana çıkarken, Granada ise 23 puanda kaldı. Bu arada 36 gole ulaşan Ronaldo, 32 golü bulunan Messi'yi geride bıraktı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler