Real Madrid Manchester Unitedla yenişemedi

Real Madrid Manchester United'la yenişemedi

Şampiyonlar Ligi 2. turu ilk maçında Real Madrid, sahasında İngiliz ekibi Manchester United'ı ağırladı.

Şampiyonlar Ligi'nin erken finali olarak nitelendirilen Bernabeu'daki Real Madrid - Manchester United karşılaşmasında kafalar çalıştı, maç 1-1 berabere tamamlandı.

BERNABEU'DA YILDIZLAR SAVAŞI
Santiano Bernabeu Stadı, Şampiyonlar Ligi 2. turunda yıldızlar savaşına sahne oldu. Real Madrid karşılaşmaya Diego Lopez, Varane, Ramos, Coentrao, Arbeloa, Khedira, Mesut, Alonso, Di Maria, Ronaldo ve Benzema 11'yle başlarken, Manchester United da sahaya De Gea, Rafael, Ferdinand, Evans, Evra, Welbeck, Jones, Carrick, Kagawa, Rooney ve Van Persie ile çıktı.
 
 
Mücadele hızlı başlarken, Real Madrid ilk dakikalarda etkili oldu. Karşılaşmanın 6. dakikasında Coentrao, savunmanın uzaklaştıramadığı topa sert vurdu ama De Gea'yı aşan top direkten döndü.
 
Maça Real Madrid etkili başlasa da ilk gol Manchester United'dan geldi.
 
20. dakikada Rooney'in kullandığı köşe vuruşunda topa çok iyi yükselen Welbeck, Ramos'a rağmen topu filelerle buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.
 
Golden sonra baskısını artıran Real Madrid, Manchester United kalesine daha da yüklenmeye başladı. Ronaldo ve Di Maria pozisyon üreten Real, dakikalar 29'u gösterdiğinde beraberlik golünü buldu. Gol, eski takımına karşı forma giyen Cristiano Ronaldo'dan geldi. Sol kanattan Di Maria'nın ortasında ceza alanı içerisinde topa çok iyi yükselen Ronaldo, kaleci Diego Lopez'i mağlup etti.
 
61. dakikada Real Madrid ikinci gole çok yaklaştı ama kaleci De Gea kalesinde devleşti. Khedira'nın ortasında arka direkte Coentrao kayarak vurdu ama günün başarılı isimlerinden De Gea ayaklarıyla muhteşem bir kurtarışa imza atarak gole izin vermedi.
 
Karşılaşmanın temposu bu dakikalarda yükselirken bu kez de Manchester United gole çok yaklaştı. 72'de Van Persie, ceza sahasının sağ çaprazında topla buluştu, sert vuruşunda kaleci Lopez'in müdahelesiyle top direkten döndü. Devam eden atakta Van Persie yine vurdu, kalecinin üzerinden filelerle buluşmaya giden topu Xabi Alonso son anda çıkardı ve golü önledi.
 
Kalan dakikalarda iki takım da skoru değiştirecek golü bulamayınca mücadele 1-1 sona erdi. Bu karşılaşmanın rövanşı 5 Mart'ta Old Trafford'da oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler