Real Madrid şokta! İspanya'da işler karıştı...

Real Madrid şokta! İspanya'da işler karıştı...

La Liga'nın 36.haftasında Real Madrid, Santiago Barnabeu'da son dakikada bulduğu golle Valencia ile 2-2 berabere kaldı.

Lider Atletico Madrid'in Levante deplasmanından 2-1 mağlup ayrılması ile şampiyonluk yolunda çok büyük avantaj yakalayan Real Madrid, büyük fırsat tepti.

Ronaldo'nun 91.dakikada attığı gol ile Valencia ile 2-2 berabere kalan Real Madrid, bu skorun ardından 1 maç eksiği ile 83 puanla 3.sırada yer aldı. Valencia ise 46 puanla 8.sırada yer aldı.

Real Madrid'in gollerini 59'da Ramos, 91'de Ronaldo kaydetti. Valencia'nın gollerini ise 44'te Mathieu, 65'te Parejo kaydetti.

Bu skorların ardından, şampiyonluk yolunda en avantajlı takım Atletico Madrid oldu. Madrid ekibi, iç sahada Malaga, son maçta da Nou Camp'ta Barcelona'ya konuk olacak. Atletico, 2 maçtan 4 puan çıkardığı takdirde şampiyonluğunu ilan edecek.

Getafe ile son dakikada yediği gol ile 2-2 berabere kalıp şampiyonluk yolunda ağır darbe alan Barcelona ise, Atletico Madrid ve Real Madrid'in puan kayıplarının ardından kalan 2 maçını kazandığı takdirde şampiyonluğunu ilan edecek.

Real Madrid ise, Valencia beraberliğinin ardından kalan tüm maçlarını kazanıp rakiplerinin puan kaybını bekleyecek.

Not: İspanya'da takımlar son haftaya aynı puanda girdiği takdirde şampiyonu ikili averajlar belirleyecek. Atletico Madrid ve Barcelona'nın ikili averajda Real Madrid'e karşı üstünlüğü bulunuyor.

Real Madrid'in kalan maçları: Valladolid (D), Celta Vigo (D), Espanyol (E)

Barcelona'nın kalan maçları: Elche (D) Atletico Madrid (E)

Atletico Madrid'in kalan maçları: Malaga (E), Barcelona (D)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler