Real Madridden Fenere mi geliyor?

Real Madrid'den Fener'e mi geliyor?

France Football, müthiş bir iddia ortaya attı. Carvalho Fenerbahçe'ye mi geliyor?

Avrupa'nın saygın yayın organlarından olan France Football, müthiş bir iddia ortaya attı. Dergi, Real Madrid'in ve Portekiz Milli Takımı'nın ünlü ismi Ricardo Carvalho'nun devre arasında Fenerbahçe forması giyebileceğini bildirdi.

33 yaşındaki tecrübeli defans oyuncusunun ocak ayında Eflatun Şimşekler'den ayrılacağının hatırlatıldığı söz konusu haberde, "Real Madrid, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Ricardo Carvalho'yu ocak ayında Fenerbahçe veya Anzhi kulüplerinden birine satarak para kazanma yoluna gidebilir" denildi.

DEĞERİ 7.9 MİLYON EURO

Derginin bu iddiasına rağmen Carvalho'yu Real Madrid'den koparmak çok kolay bir iş değil. Zira Carvalho, eflatun beyazlı ekipte teknik direktör Jose Mourinho'nun gözdesi.

Ünlü çalıştırıcı, Porto'dan Chelsea'ye giderken yanında götürdüğü vatandaşını Real Madrid'de de yanına aldı. Mourinho, İnter'i çalıştırırken de Carvolho'yu istemiş, ancak Chelsea bu oyuncuyu vermemişti.

Devre arasında Carvalho'yu satıp para kazanmak isteyen Real Madrid yönetimiyle Mourinho arasında bu yüzden kriz yaşanması muhtemel görünüyor.

75 kez Portekiz Milli Takımı'nın formasını giyen Carvalho'nun transfermarkt'taki değeri 7.9 milyon euro olarak gözüküyor. (fotomaç)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler