Real Madride Osasuna çelmesi - İZLE

Real Madrid'e Osasuna çelmesi - İZLE

İspanya La Liga'da liderlik yarışı veren Real Madrid, alt sıralarda yer alan Osasuna ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı.

İspanya La Liga'da, 16. hafta mücadelesinde Real Madrid, deplasmanda Osasuna ile karşılaştı. Maça ev sahibi ekip etkili başladı ve 16. dakikada Oriol Riera'nın attığı golle 1-0 öne geçti. 39'da Oriol Riera, bir kez daha sahneye çıktı ve Osasuna'yı Real Madrid karşısında 2-0 öne geçirdi. Dakikalar 44'ü gösterdiğinde Real Madrid'de savunma oyuncusu Sergio Ramos, gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. İlk yarı tam bitti derken, 45'te Isco, farkı 1'e indirdi: 2-1. Bu skor aynı zamanda ilk yarının sonucu oldu.
 
Osasuna 10 kişi kaldı ve...
İkinci yarıda 10 kişi kalan Real Madrid kalesine tehlikeli ataklar gerçekleştiren Osasuna, aradığı golü bulamadı. 79. dakikada Osasuna'dan Francisco Silva Gajardo, ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Her iki takım da bu dakikadan sonra mücadeleyi 10 kişi tamamladı. 80. dakikada, rakibinin 10 kişi kalmasını fırsat bilen Real Madrid, Pepe ile golü buldu ve eşitliği yakaladı: 2-2. Geriye kalan dakikalarda baskısını artıran Eflatun-Beyazlılar, aradığı golü bulamadı ve maç 2-2'lik eşitlikle sona erdi.  
 
İŞTE MAÇIN GOLLERİ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler