Real Madrid'in transferi Beşiktaş'ı korkuttu

Real Madrid'in transferi Beşiktaş'ı korkuttu

İspanyol devi Real Madrid, Portolu Danilo'yu kadrosuna kattığını resmen açıkladı, Beşiktaş'ta ziller çalmaya başladı.

Yılın transfer bombasını Real Madrid patlattı. İspanyol devinin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Porto’nun 23 yaşındaki Brezilyalı sağ beki Danilo’nun, yeni sezondan itibaren eflatun-beyazlıların formasını giyeceği duyuruldu. İki kulübün el sıkıştıkları ve Sambacı’nın 2021’e dek Real Madrid forması giyeceği belirtildi.

31.5 MİLYON EURO
Portekiz basını ise anlaşmanın bedelini açıkladı. Buna göre Real Madrid, Portekiz kulübüne 31,5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Brezilya Milli Takımı’nın da formasını giyen oyuncunun, 6 yıllık imzayı önümüzdeki günlerde imzalayacağı ifade edildi.

BEŞİKTAŞ’TA ZİLLER ÇALMAYA BAŞLADI
Öte yandan bu transfer Beşiktaş’ı da yakından ilgilendiriyor. Siyah-beyazlıların Porto’dan satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna kattığı Daniel Opare’nin bu durumda mavi-beyazlılar tarafından tekrar kadroya dahil edilme ihtimali güçlendi.

Porto’da, aynı mevkide görev yaptığı Danilo yüzünden forma giymekte sıkıntı çeken Ganalı futbolcunun, sağ bekte oluşan boşluğu kapamak adına geri dönebileceğine dikkat çekildi.

Eğer Beşiktaş hakkı olan mayıs ayı sonuna kadar, 2,5 milyon Euro opsiyon bedelini yatırmazsa, Opare, Porto tarafından geri çağrılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler