Real şampiyon - İZLE

Real şampiyon - İZLE

Real Madrid, 3 yıl aradan sonra La Liga'da şampiyon...

İspanya La Liga'da son iki haftaya 7 puan avantajla giren Real Madrid, deplasmanda Athletic Bilbao'yu 3-0 yenerek şampiyonluğunu ilan etti.

Maçın gollerini izlemek için

Real Madrid'in 32. şampiyonluğunu getiren goller Higuain (Dk.16), Mesut Özil (Dk.20) ve Ronaldo'dan (Dk.50) geldi. Jose Mourinho'nun takımı bu galibiyetle La Liga'nın 36. haftasında puanını 94'e yükseltti. Madrid ekibi, Athletic Bilbao dışında başka hiçbir takımın şampiyonluğunu ilan edemediği San Mames stadında ipi gögüsleyerek bir başka rekora da imza atmış oldu. 
 
Şampiyonluğu kutlamak için sabırsızlanan Real Madrid taraftarları son düdükten sonra Madrid'in Cibeles Meydanı'na koştu. Real Madridli futbolcuların Bilbao'dan sabaha doğru Madrid'e gelmesi bekleniyor. Asıl şampiyonluk kutlamaları yarın saat TSİ 20.00'da Cibeles Meydanı'nda yapılacak. 
 
Ligin 36. haftasında Real Madrid'in en yakın takipçisi Barcelona, kendi evinde Malaga'yı 4-1 mağlup etti. Malaga karşısında Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi hem hat-trick yaptı hem de Avrupa'da bir sezonda en çok gol atan Gerd Müller'in 67 gollük rekorunu kırdı. Messi, 46'sı ligde olmak üzere bu sezon 68 gol atmayı başardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler