Recep Bölükbaşı: Küfürle karşılandık ve uğurlandık

Recep Bölükbaşı: Küfürle karşılandık ve uğurlandık

Kadıköy'de şeref tribününde bulunan Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ile Fenerbahçe taraftarları arasında sözlü atışma yaşandı.

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, maçın başlama düdüğü ile sürekli eleştirildiklerini ve küfür yediklerini belirterek şöyle konuştu:

“Fenerbahçe ile Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve tüm takımlar neden kötü. Fenerbahçeli Önder Fırat bir yaşlı arkadaşı bize ağzımıza alınmayacak küfürler ettiler. Bunları polis kamerası ile tespit ettiler. Bursaspor kulübü olarak Fenerbahçe şeref tribününde uğradığımız küfürlü linç kampanyası hakkında şikayetçi olduk.

Türkiye’nin Beşiktaş ile en iyi futbolunu Bursaspor oynuyor. Hakem Hüseyin Göçek forvette oynayan oyuncularımızın tekme tokat düşürülmesine seyirci kaldı. Göçek’i bundan böyle Bursaspor’un hiç bir maçına istemiyoruz. Hakemler adaletli olmalı. Çalınan düdükler ortada. MHK da izlesin ve kararını versin. Ayıptır. Anadolu futbolunun gelişmesini istemiyorlar.

Biz rakiplerimizi Bursa’da çiçeklerle davetlerle karşılıyoruz ama Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadında küfürle karşılandık ve uğurlandık. 6222 sayılı kanun yürürlükte ise şeref tribününde bizlere küfür eden başta Önder Fırat ve arkadaşları hakkında soruşturma açılmalı.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler