Recep Dumanlı: Türkiye son ve ebedi vatanımız

Recep Dumanlı: Türkiye son ve ebedi vatanımız

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Dumanlı, Çankırı’da bazı ziyaretlerde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Çankırı İl Başkanlığı ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Dün, MHP Genel Sekreter Yardımcısı Recep Dumanlı ile birlikte Yapraklı ilçesini ziyaret eden MHP ekibi, ilçede düzenlenen kermesi gezdi. Sonrasında pazarı gezen heyet esnafa da işlerinde hayırlar dileyerek dua istedi. Genel Sekreter Yardımcısı Recep Dumanlı, MHP’nin Türkiye Cumhuriyeti’nin teminatı olduğunu söyleyerek, çözüm denilen ihanet sürecini halkımıza anlatacaklarını kaydetti. MHP İl Başkanı Yusuf Naci Bayındır ve teşkilat yöneticilerinin katıldığı ziyarete ev sahipliği yapan Yapraklı İlçe Başkanı Hasan Basri Kumru da Genel Merkez yetkilisi bir hemşehrilerini Yapraklı’da görmekten mutlu olduklarını belirtti.

"BOŞA HARCAYACAK VAKTİMİZ YOKTUR"
Akşam saatlerinde Kızılırmak ilçesine geçen Recep Dumanlı ve beraberindeki heyet, burada ilçe yöneticileriyle istişarede bulundu. Genel Sekreter Yardımcısı Dumanlı, burada yaptığı konuşmada “Çözüm denilen sürecin nasıl bir ihanet projesi olduğunu halkımıza iyi anlatmalıyız. Kaybedecek zamanımız, boşa harcayacak vaktimiz yoktur. Bu ülkede kan dökülmesini, anaların ağlamasını isteyen, barış ve huzur istemeyen tek bir fert bulamazsınız. Bizler de teşkilat olarak kan dökülmesini istemiyoruz. Ancak bu masum taleplerin arkasına sığınarak ortaya konan çirkin senaryoyu halkımızın anlamasını istiyoruz. Kan dökülmesin diye teröristlerle pazarlık edilmesine, barış adı altında ülkemizin bölünmesine rıza gösteremeyiz. Analar ağlamasın diye vatanımızdan vazgeçemeyiz. Oynanan oyunu fark etmek zorundayız. Bu nedenle yapacağınız her türlü çalışmaya genel merkezimiz olarak destek ve katkı vermeye hazırız. Küresel güçlerin haritaları değiştirdiği bir coğrafyada haritamızın değişmesine, uzun vadeli planların masum taleplerle halkımıza dayatılmasına karşıyız, karşı durmaya da devam edeceğiz” dedi.
 
Medyanın kullanılarak yaratılan kamuoyu algısının ülkemizi uçuruma sürüklediğini söyleyen Dumanlı, “Gidecek başka yerimiz yoktur. Türkiye son ve ebedi vatanımızdır” dedi.
 
recepdogru-kizilirmak-mhp-cankiri-sozcu-resim-051.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler