Recep Koçak Ak Parti rozetini taktı!

"Recep Koçak 'Ak Parti' rozetini taktı!"

Ak Parti Çankırı İl Başkanı Salim Çivitcioğlu'nun iddiası uzun süre gündemde kalacak gibi!

Genel Başkanları Numan Kurtulmuş'un Ak Parti'ye geçiş yapmasından sonra kapatılan HAS Parti'den seçilerek Orta Belediye Başkanlığını sürdüren Recep Koçak'ın parti rozetini takarak Ak Parti'ye geçiş yaptığı iddia ediliyor.

İddiayı ortaya atan da öylesine sıradan bir isim değil: Ak Parti Çankırı İl Başkanı Salim Çivitcioğlu.

Sözcü18 sayfalarında yer alan "Orta Belediye Başkanı Ak Parti'de" başlıklı haberimizin beklenenin üzerinde yankı yapması nedeniyle kendisine ulaştığımız Ak Parti Çankırı İl Başkanı Salim Çivitcioğlu "Başkan'la yaptığım görüşmede; 'İstanbul'da yapılan tören ile Ak Parti'ye geçiş yapanlardan yaklaşık 30 kişiye rozet takıldığını ve bu kişiler arasında kendisinin de bulunduğunu' ifade etti." dedi.

Başkan Çivitcioğlu'na "Sayın Koçak bizlere yaptığı açıklamada; bu konudan söz etmedi. Sadece yapılan törende isminin okunduğunu ifade etti" dediğimizde "Ben, tarafıma Başkan Koçak tarafından yapılan açıklamayı kabul ederim. Kendisinin sizlere ne söylediğine değil şahsıma verdiği bilgiye bakarım. Bendeki bilgi bu şekilde" dedi.

OYSA SÖZCÜ18 HABER MERKEZİ'NE
"TOPLANTIDA YOKTUM, BENİM DE İSMİM OKUNMUŞ" DEMİŞTİ!

4 Ekim 2012 Perşembe tarihli son haberimizden bir gün önce Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki ile yaptığı telefon görüşmesinde Başkan Recep Koçak "İstanbul'da Genel Başkanımız Numan Kurtulmuş için yapılan bir törende aralarında benim de ismimin bulunduğu yaklaşık 200'ün üzerinde Has Partili'nin Ak Parti'ye katıldığı açıklanmış" şeklinde bilgi vermiş ve önümüzdeki süreçte Çankırı İl Başkanlığının düzenleyeceği bir törenle Ak Parti'ye geçişinin olacağını açıklamıştı.

SON AÇIKLAMA İLE KAFALAR İYİCE KARIŞTI!

Ak Parti Çankırı İl Başkanı Salim Çivitcioğlu'nun yaptığı son açıklama ile başta Orta ilçesinde yaşayanlar olmak üzere siyasi kulislerde kafa karışıklığı yaşanması büyük olasılık.

Orta Belediye Başkanı Recep Koçak'ın yapacağı açıklama, tartışılan konunun sağlıklı bir zemine oturmasına büyük katkı sağlayacak gibi görülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler