Recep Koçak AK Parti'den istifa etti!

Recep Koçak AK Parti'den istifa etti!

İlçe belediye başkan adaylarının açıklanmasından sonra istifalar da ardı ardına gelmeye başladı.

AK Parti Çankırı ilçe adaylarının açıklanmasından sonra istifalar da gelmeye başladı.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği ilk bilgilere göre Orta Belediye Başkanı ve AK Parti belediye başkan aday adayı Recep Koçak ile Çerkeş Belediye başkan aday adaylarından Mehmet Kiraz istifalarını Sözcü18 Haber Merkezi'yle paylaştılar.

RECEP KOÇAK: ORTA'DA MEVCUT YAPIDAN AK PARTİ ÇIKMAZ!
Orta Belediye Başkanı Recep Koçak, belediye başkan adayı olarak Bayram Yavuz Onay isminin açıklanmasından sonra yaptığı ilk açıklamada "Aday adayları arasında en zayıf ismin belediye başkan adayı olarak açıklanmasını hayretle karşılıyorum. AK Parti bu ismi açıklamakla birlikte ilk kaybını Orta'da yaşamıştır" dedi. Koçak, pazartesi günü AK Parti'den istifa ederek ekibiyle birlikte yeni bir yol haritası çizeceklerini belirtti.

MEHMET KİRAZ: ÇOK RAHATLADIM
Çerkeş'de AK Parti belediye başkan adayı olarak veteriner Hasan Sopacı'nın açıklanmasından sonra kendisine ulaştığımız aday adaylarından Mehmet Kiraz "Açıklama yapıldıktan sonra bir hayli rahatladım. Pazartesi günü AK Parti'den istifa ediyorum. Seçimlere ya bağımsız ya da BBP adayı olarak gireceğim. Çok rahat bir seçim olacağını düşünüyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler