Regaib Kandili mesajları

Regaib Kandili mesajları

Mübarek üç ayların başlangıcını müjdeleyen Regaib Kandili ile ilgili mesajlar...

AK PARTİ ÇANKIRI MİLLETVEKİLİ
AV. İDRİS ŞAHİN'İN REGAİB KANDİLİ MESAJI

"Kardeşlik ve dayanışma paydasında hepimizin toplanmasına vesile olan kandil geceleri, insanlığın barış ve huzuru için dua ile Allah’tan yardım istenmesine de fırsattır.

İslam alemi olarak yaşadığımız acıların son bulması, mutluluk ve huzurun hakim olması için fırsat olarak gördüğümüz bu müstesna zaman diliminin tüm insanlığın kurtuluşuna vesile olması, en büyük temennimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle bu hayırlı gecenin hepimizin günahları için bir bağışlanma, gönüllerimiz için huzur, hastalarımız için şifa, dertlerimiz için deva, borçlularımız için eda vesilesi olmasını temenni eder, tüm hemşehrilerimin ve İslam aleminin mübarek Regaip Kandil’ini tebrik ederim.
 
Av. İdris Şahin
AK Parti Çankırı Milletvekili"
 
AK PARTİ ÇANKIRI İL BAŞKANI
SALİM ÇİVİTCİOĞLU'NUN MESAJI
"Manevi duyguların yoğunluk kazandığı, merhamet, şefkat, yardımlaşma ve dayanışma hislerinin doruk noktaya ulaştığı, hayır ve iyiliklerin arttığı bir zaman dilimi olan üç ayların başlangıcı olan Regaib Kandiline ulaşmış bulunuyoruz. Üç aylar ve kandil geceleri, milletimizin birlik ve beraberliğinin pekiştiği, aynı duygu etrafında çarpan kalplerin, aynı hissiyatı paylaşan gönüllerin bir araya gelerek dargınlık ve kırgınlıkların giderildiği müstesna günlerdir. Bu gün ve gecelerin en iyi şekilde değerlendirilerek, her zaman ihtiyaç duyduğumuz, sevginin tüm insanlar arasında yayılması dileğiyle, milletimizin ve Çankırılı hemşerilerimin Regaib Kandilini en içten duygularımla tebrik eder, selam ve saygılarımı sunarım.
 
Salim Çivitcioğlu
AK Parti Çankırı İl Başkanı"
 
ÇANKIRI VALİSİ VAHDETTİN ÖZCAN'IN
REGAİB KANDİLİ MESAJI
"Üç aylar, Regaib Kandili ile başlayan, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşan ve Ramazan Bayramı ile tamamlanan bağışlanma aylarıdır. Yapılan duaların Yüce Mevla’ya sunulduğu ve O'nun rahmetinden af istenildiği umut, huzur ve müjde gecesi Regaib Kandiline erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.
 
Mübarek üç ayların ve Regaib Kandili’nin dostluk, barış ve kardeşliğe vesile olmasını diler, tüm Türk İslam Aleminin ve Çankırılı hemşehrilerimin Regaib Kandilini kutlarım.
 
Vahdettin Özcan
Çankırı Valisi"
 
TÜRKAV ÇANKIRI ŞUBE BAŞKANI
İSA BÖLÜKBAŞI'NIN MESAJI
"Cumartesi günü başlayan Üç Ayların ve bu gece idrak edeceğimiz Regaib Gecesi’nin Türk Milletinin birliğine, sağlık ve selametine, Göklerde dalgalanan bağımsızlığımızın sembolü Al Bayrağımızın ebediyen dalgalanmasına, Şehit kanıyla sulanan Vatanımızın bölünmemesine, minarelerde yükselen ezan sesinin hiç susmamasına vesile olmasını Cenabı Allah’tan diliyorum. Saygı ve selamlarımla.
 
İsa Bölükbaşı
TÜRKAÇ Çankırı İl Başkanı"
 
MHP ÇANKIRI İL BAŞKANI
YUSUF NACİ BAYINDIR'IN
REGAİB KANDİLİ MESAJI
 
"Evlatlarını bu vatana kurban ederken bağrına taş basan sabır abidesi anne ve babalarımız. Akillere KİLLER ve birilerine inat, şanlı bayrağımızı eline alıp meydanlarda şehitler ölmez - Vatan bölünmez diye haykıran şefkat-merhamet-hoşgörü-sükunet-tevazuu ve sağduyu hazinesi, çatal yürekli yaren yetiştiren asalet sembolü anne ve babalarımız ,
 
Ve nihayet medeni dünyayı imrendiren vakur duruşlu – Müslüman – Türk’ün; Nizam-ı Alem ülküsünü ve ilayı kelimetullahı yaşama ve yaşatma şuuruna erişmiş milli birlik ve bütünlüğümüzün garantisi, geleceğimizin teminatı, Türkiye sevdalısı vatansever genç kardeşlerim.
 
Öncelikle ümmeti olmaktan şeref duyduğumuz eşsiz insan Nebiler – Nebisi, Fahri Kainat, Hz. Muhammed Mustafa (S.A.S) efendimizin dünyayı şereflendireceği zamanın başlangıcı olan bu geceki Regaib Kandilinizi ve mübarek üç aylarınızı tebrik ediyor, bütün Türk – İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını Rabbimden diliyorum. 
 
Dini – mübin-i İslan için- vatanımız, milletimiz, ezanımız, bayrağımız için can veren aziz şehitlerimiz başta olmak üzere ahirete irtihal edenleri rahmetle anıyor, Yaşayanlarımıza sağlıklı-mutlu-başarılı bir hayat temenni ediyor, Birlik ve dirliğimizin daim olması dualarımızla birlikte bütün Çankırılı kardeşlerime ayrılmış en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum…"

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler