Regaip Kandili dolayısıyla yayımlanan mesajlar

Regaip Kandili dolayısıyla yayımlanan mesajlar

Üç ayların başladığını müjdeleyen Regaip Kandili nedeniyle yayımlanan kandil mesajlarını sunuyoruz.

Ak Parti Çankırı İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, üç ayların başladığını müjdeleyen Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Üç ayların başladığını müjdeleyen rahmet, bereket ve mağfiret kapısının Regaip Kandili ile açıldığını söyleyen Çivitcioğlu, toplumda manevi duyguların zirveye ulaştığı yardımlaşma ve dayanışmanın arttığı üç ayların başlamasından duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Regaip Kandili vesilesiyle barış ve kardeşliği bozmak isteyen iç ve dış mihrakların amacına ulaşamayacağının özellikle bilinmesini isteyen Çivitcioğlu, bu anlamlı gecede, ülke istikrarını bozmak isteyen terör ve şiddet olaylarının yerini, huzur ve mutluluğun almasını diledi.

“Bu anlamlı günde kırgınlık ve küskünlükleri bir kenara bırakmalıyız” diyen Çivitcioğlu,”Bu duygularla tüm İslam alemi ve vatandaşlarımızın mübarek Regaip Kandilini en içten dileklerimle kutlar, Regaip Kandilinin hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ederim” dedi.

MHP İL BAŞKANI ALİ ACIBUNAR'IN
REGAİP KANDİLİ MESAJI

"Bugün idrak ettiğimiz Regaib Kandili'nin tüm Türk-İslam alemine hayırlara vesile olmasını niyaz eder, kandilimizin birlik ve dirliğimize, barış ve kardeşliğimize vesile olmasını Cenab'ı Allah'tan
dileriz. Bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Cenab-ı Allah'ın inayetiyle ülkemizin aydınlık ve müreffeh yarınlara ulaşmasını temenni ederiz.

Dağlarında teröristlerin gezmediği, sokaklarında eli kanlı katillerin masum insanlara zarar vermediği, çiftçimizin, köylümüzün, esnafımızın yüzünün güldüğü, gençlerimizin yarınlarından emin olduğu, aşsız ve işsiz olmayan evlerimizde mutluluk ve huzurun hakim kılındığı bir Türkiye'ye ulaşmak dileğiyle, tüm halkımızın kandilini kutlar, esenlikler dileriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler