Reinanın tuvaletinde seviştiler, yaka paça atıldılar!

Reina'nın tuvaletinde seviştiler, yaka paça atıldılar!

İstanbul'da yaşanan olay gece hayatının manşetine oturdu.

Sosyetenin tanınmış isimlerinden olan evli işadamı gecenin ilerleyen saatlerinde yanındaki kadın arkadaşıyla kadınlar tuvaletinde sevişirken yakalanıp, görevliler tarafında yaka paça dışarı atıldı
 
İstanbul gece hayatında herkes bu olayı konuşuyor! Sosyetenin tanınmış isimlerinden olan evli işadamı K.S. geçen hafta cuma gecesi kadınlı erkekli bir grupla İstanbul’un gözde gece kulübü Reina’da eğlenmeye gitti. Aralarında Yurdal Sert’in de bulunduğu grubun eğlencesinin gecenin ilerleyen saatlerinde rezalete dönüştüğü iddia edildi. K.S. gruptaki kadın arkadaşıyla masadan kalkıp gece kulübünün giriş bölümündeki tuvalete doğru gitti.
 
‘KiM OLDUĞUMU BİLİYOR MUSUNUZ?’
İddiaya göre K.S. ile kadın arkadaşı birlikte kadınlar tuvaletine girdi. İçeride sevişmeye başlayan ikiliyi fark eden diğer müşteriler durumu gece kulübünün görevlilerine bildirdi. Kadınlar tuvaletine giren görevliler K.S. ile kadın arkadaşını uygunsuz bir halde yakaladı. K.S. ve yanındaki kadın hemen kulüpten atıldı. K.S. dışarıda güvenlikçilere, “Siz beni tanımıyorsunuz” diyerek tehditler savurdu. Görevliler, K.S.’nin içeride kalan eşyalarını almasına izin verip gönderdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler