Reklam var ancak telesiyej çalışmıyor!

Reklam var ancak telesiyej çalışmıyor!

Ilgaz - Yıldıztepe'nin tanıtımı için reklam yapılıyor ancak gel gör ki telesiyej çalışmıyor...

Ilgaz - Yıldıztepe'nin tanıtım reklamları tüm hızıyla devam ediyor ancak gel gör ki hizmete girdiği açıklanan telesiyej çalışmıyor.

Sözcü18 Haber merkezinin elde ettiği bilgilere göre hizmete giren telesiyejin çalışabilmesi için gerekli olan evrakların tamamlanmaması nedeniyle geçtiğimiz hafta hizmet veremediği öğrenildi.

Telesiyejin çalışabilmesi için Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından alınması gereken bazı belgelerin tamamlanamadığı ve konuyla ilgili çalışmaların elden yürütüldüğü öğrenildi.

Yıldıztepe'deki telesiyejin önümüzdeki günlerde düzenli ve yasal prosedürlerini tamamlayarak çalışabilmesi için yoğun bir çabanın sarfedildiği de gelen bilgiler arasında.

DORUK'TA TUHAF EYLEM!

Öte yandan Sözcü18 Haber Merkezinin elde ettiği bilgilere göre haftasonu tatilcileri ağırlayan Doruk Otel müşterileri tuhaf bir eylem sonucu hayli mağdur oldular.

Edinilen bilgilere göre Kayak Federasyonu'nun çalıştırdığı telesiyej ve yer hizmetleri çalışanları, sorumlu müdürleri ile aralarında yaşanan tuhaf sürtüşme sonucu teleskiyi çalıştırmadılar.

İddialara göre sorumlu bayan müdire ile çalışanlar arasında yemeklerde fazla ekmek tüketildiği için yaşanılan tartışma, çalışanların haftasonu eylemiyle sonuçlandı.

Telesiyejin çalışmaması hafta sonu tatili için bölgeye gelen tatilcileri zor durumda bırakırken, eylem nedeninin komikliği de uzun süre gündemde kendisini koruyacağa benziyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler