Rektör Savaş, polemik yaratmaya devam ediyor!

Rektör Savaş, polemik yaratmaya devam ediyor!

Rektör Savaş, Ak Parti İl Başkanı Çivitcioğlu'nu ziyaretinde "Milletvekili Kınıklıoğlu, 2 senedir bir kere olsun üniversitemizi ziyarete gelmedi" dedi.

Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti ve gündeme yine polemik konusu malzemeler bıraktı.

Ziyarette “Hiç kimseyle yarış halinde değiliz. Zamanla yarışıyoruz. Amacımız adam gibi bir üniversite olmak." diyen Rektör Savaş, “AK Parti Çankırı milletvekili Suat Kınıklıoğlu, 2 senedir, bir kere olsun üniversitemizi ziyarete gelmedi” ifadelerini kullandı.

Savaş, siyasilerin bu güne kadar Karatekin Üniversitesi'ne yeterli desteği sağlamadıklarını belirterek, “Bundan sonra bu desteği arkamızda görmek istiyoruz” dedi.

ÇİVİTCİOĞLU: SİYASİLERİN BÜYÜK KATKISI OLMUŞTUR
AK Parti İl Başkanı Salim Çivitçioğlu ise bu güne kadar yeni kurulan üniversiteler arasında en fazla desteği Çankırı Karatekin Üniversitesi'nin aldığına işaret ederek, üniversitenin Çankırı’da gelişip büyümesinde siyasilerin de büyük katkısı olduğunu ifade etti.

Çivitcioğlu “Çankırı Karatekin Üniversitesi'nin, Türkiye genelinde parmakla gösterilecek bir üniversite olacağından eminim” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler