Rektör Savaşta telaş büyük!

Rektör Savaş'ta telaş büyük!

Karatekin Üniversitesinin 2011-2012 Akademik Yılı açılışında sayılı günler kala Rektör Savaş'ta telaş ve stres birarada.

2011-2012 Akademik yılını 11 Ekim günü açacak olan Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, günü kurtarma çabası içerisinde.

Akademik yılın açılış törenine hükümete yakın isimleri getirebilmenin gayretini gösteren Rektör Savaş, bu kapsam dahilinde sırasıyla Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, TBMM Meclis eski başkanı Karabük milletvekili Mehmet Ali Şahin ve son olarak da Başbakan Yardımcısı Devlet Bakanı Beşir Atalay’ı ziyaret etti.

Ziyaretlerle ilgili olarak üniversitenin basın bültenlerine yansıyan bilgilerin dışında Rektör Savaş’ın her üç ismi de 11 Ekim’de yapılacak olan üniversitenin 2011-2012 akademik yılı açılış törenine katılmalarına yönelik davet yeraldı.

Sözcü18 Haber Merkezinin elde ettiği bilgilere göre Rektör Savaş’ın gerçekleştirdiği ziyaretlerden “olumlu yanıt” alamadığı ve açılış programına “siyasi destek” bulamayacağı yönünde.

REKTÖR GİDEREK YALNIZLAŞIYOR!

Hatırlanacağı gibi geçen yılki akademik yılı açılış törenine o  günün Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek katılmıştı. Rektör Savaş’ın özellikle Çankırı Milletvekili İdris Şahin’in üniversite ile ilgili olarak yaptığı eleştiriler sonrası “kendisini ispatlama” yönünde gösterdiği gayretler ve çabalarla gündeme gelmekte.

Çankırı milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz ile bugüne kadar yan yana gelmeyen Rektör Savaş’ın öncelikle 11 Ekim 2011 Salı günü gerçekleştirilecek yeni akademik yılı açılış töreni ve sonrasında izleyeceği politika merak edilmekte.

Haberle ilgili son notumuz; Karatekin Üniversitesi Akademik Yılı açılış tören davetiyesinin Çankırı Milletvekilleri Şahin ve Filiz’e ulaşmadığı yönünde.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler