Rektör Savaştan Birlik Başkanı Karadenize kutlama

Rektör Savaş'tan Birlik Başkanı Karadeniz'e kutlama

Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim

Savaş, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Osman Karadeniz’i birlik merkezinde ziyaret etti. Ziyarette Birlik Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Ziyarette Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Osman Karadeniz, odalar birliği olarak Çankırı’nın bu zor döneminde il ve ilçe teşkilatları ile birlikte çalışmayı ve hizmet etmeyi amaçladıklarını, bu süreçte üniversitenin ve çok başarılı olan rektörün bilgi ve deneyimden istifade etmek istediklerini belirterek, üniversitenin gelişimi için de üzerlerine düşen her türlü görevi yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Rektör Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş ise göreve yeni seçilmesi nedeniyle öncelikle Karadeniz’i tebrik etti. Rektör Savaş, devamla artan kapasitesi ile üniversitenin Çankırı açısından önemli olduğunu, Çankırı ile birlikte çalışan, birlikte üreten bir anlayışla yürümek istediklerini söyledi. Bu konuda gerek esnaf gerek sivil toplum örgütleri ile birlikte çalışmanın ve karşılıklı beklentilerin sağlanabilmesinin önemli olduğunu söyledi.

Üniversitede devam eden kampüs çalışmaları ve projelerden de bahseden Savaş, Birlik Başkanı Karadeniz’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi ve ziyareti sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler