Retinayı kim mi yırttı?

"Retina'yı kim mi yırttı?"

Son günlerde Çankırı bürokrasisinde ard arda yaşanan talihsiz olayların cevapları yine Sözcü18'de.

Son günlerde Çankırı bürokrasisinin en tepesinde bulunan iki ismin yaşadığı talihsizliklerin cevapları Sözcü18'in editör masasında yanıt buluyor!

VALİ VAHDETTİN ÖZCAN'IN
YAŞADIĞI RETİNA YIRTILMASININ NEDENİ
BİR BÜROKRAT (MIŞ) !

Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde Çankırı valisi Vahdettin Özcan, Ankara'da "retina yırtılması" nedeniyle başarılı bir operasyon geçererek sağlığına kavuşma yolunda önemli bir adım atmıştı.

Vali Özcan'ın konuyla ilgili verdiği bilgide "gözlerde aşırı sulanma nedeniyle" ibaresi yer alırken, Sözcü18 Haber Merkezi, olayın nedenini açığa çıkaran bilgilere ulaştı.

Konuyla ilgili önceki haberi okumayanlar için - TIKLA

Vali Özcan'ın gözlerinde meydana gelen "retina yırtılması"nın nedeni 23 Mayıs Çarşamba günü daire müdürleri ile birlikte kapalı spor salonunda oynadığı voleybol maçında yüzüne gelen bir darbe olduğu öğrenildi.

Vali Özcan'ın yüzüne gelen darbeyi kim mi gerçekleştirdi?

Sözcü18 Editörü sizin için bu sorunun yanıtını da kulislerde gün boyu aradı ve sonunda tatmin edici yanıta ulaştı!

Vali Özcan'ın yüzünde patlayan smacın sahibi Sanayi İl Müdürü (nam-ı diğer Facebook Müdürü) Şaban Küçükgümrah!

Müdür Küçükgümrah'ın maç esnasında vurduğu smacın Vali Özcan'ın yüzünde patlaması, on gün süresince gözlerde yaşanan sıkıntının kaynağı olmuş!

Vali Özcan'a bir kez daha geçmiş olsun derken, Sanayi İl Müdürü'nün cv'sine "Vali gözü yırtan smaç sahibi bürokrat" olarak yeni bir cümlenin de eklendiğini belirtelim.

VALİ ÖZCAN UMRE ZİYARETİNDE

Öte yandan Vali Vahdettin Özcan'ın son bir haftadır ortalarda görünmeyişinin nedeni de anlaşıldı!

Vali Özcan 18 Haziran tarihine kadar Umre ziyareti gerçekleştirmek üzere Çankırı'dan ayrıldığı ve Çankırı Valiliği görevine de Ömer Bedrettin Sağsöz'ün vekalet ettiği öğrenildi.

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ YAŞAR PETEK
BASTONLA GEZİYOR

Vali Vahdettin Özcan'ın gözlerinde meydana gelen rahatsızlık gibi, son günlerde İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek de bastonlarla dolaşmakta!

Edinilen bilgilere göre İl Milli Eğitim Müdürü Petek, son olarak gerçekleştirdiği Polonya ziyaretinde halı sahada oynadığı maçta yaşadığı talihsizlik sonucu ayağının alçıda olduğu öğrenildi.

Konuyla ilgili olarak kendisine ulaştığımız İl Milli Eğitim Müdür Yaşar Petek "Yaklaşık 3 hafta önce meydana gelen bir talihsizliği yaşıyorum. Sol ayağımın bilek kısmında meydana gelen çatlak sonucu iki hafta kadar daha ayağımdaki bandaj-alçı ile dolaşacağım." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler