Rıdvan Dilmen cevap verdi

Rıdvan Dilmen cevap verdi

Mersin İY maçı ardından kendisi hakkında da açıklamalarda bulunan Fatih Terim'e Rıdvan Dilmen'den yanıt geldi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, gergin geçen Mersin İY karşılaşması sonrasında stadyum önünde basın mensuplarına açıklamalarda bulunmuştu. 

Maç sonrasında karşılaşmayı yorumlayan Rıdvan Dilmen'in açıklamalarına atıfta bulunan Terim, "Buradan Rıdvan'a da bir sözüm var. Bana neyin yakışıp neyin yakışmayacağını ben bilirim. Ben de kendisine bu yaklaşımını yakıştıramadım.  Dikkatli konuşsun. Yanlış yaptığımı veya doğru yaptığımı ben söylerim. Algıyı başka tarafa çevirmenin manası yok. O da kendine yakışanı yapsın" demişti.
 
Terim'in açıklamalarına cevap veren Dilmen şunları şöyle konuştu;
 
"Fatih hoca benden özür dilemeli. Millete malzeme olmak istemiyorum böyle konularda. Hocaya bu konuları getiriyorsa yanlış yapıyor. Üzüldüm, bu haberi Terim'e getirenler hocanın dostu olamaz. Ben böyle bir kelime kullanmadım. Hoca benim 30 yıllık dostumuz. Bir takım mesajlar verdim, herkes alınabilir. Ben şunu beklerim Fatih Terim'den; isimleri tek tek açıklaması lazım. Fatih Terim ve Galatasaray Yönetimi, hocamızın kastettiği isimleri açıklaması lazım ve bu isimler de Türk futbolundan temizlenmeli. Ben söylediğim sözlerin sonuna kadar arkasındayım ancak söylemediğim şeyler söylendi gibi yansıtılıyor."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler