Rıdvan Dilmen: Yakışmıyor

Rıdvan Dilmen: Yakışmıyor

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fatih Terim'e sert eleştiriler yaptı,

Rıdvan Dilmen, "Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in hakem Süleyman Abay'ın üzerine yürümesiyle ilgili olarak, "Fatih Terim'e haksızlık da olablir, onun bunlarla uğraşmaması lazım. Sakin olması lazım. Şimdi bütün takım gerildi. Terim'in atılmasının sebebini raporlarda görürürüz. Atılma sebebinden çok davranışlarından ceza alır. Takım elbiseli biri vardı ona bir şeyler söyledi. Basın danışmanı vardı onunla tartıştı. Hoş değil, hocaya yakışmıyor" şeklinde konuştu.

İlk yarıyı mağlup kapatan Galatasaray'da en iyi ismin Fernando Muslera olduğunu söyleyen Dilmen, "İlk yarıda Galatasaray'ın en iyi oyuncusu Muslera. İlk golde Gökhan Zan ile birlikte hata yaptılar. Ancak sonrasında Mersin İdman Yurdu'nun üç gol pozisyonu var. Muslera bunlarda gayet başarılıydı" yorumunda bulundu.
 
"NET KIRMIZI"
Galatasaraylı Dany'nin kırmızı kartını da değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Kırmızı kart için tereddüt yok. Eski hakemlerle konuştum, onlar da net kırmızı dedi. Ancak ben olsam kural dinlemem, atmam" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler