Rieradan şok küfür

Riera'dan şok küfür

Galatasaraylı yıldız Twitter'ı sallarken Fenerbahçelileri de öfkelendirdi...

"Ucuz penaltıyla kazanmıyoruz" diyerek Fener'i hedef alan Riera, tepkilere karşılık, "Üzerine alınanlar neyi kastettiğimi belli etti. Onların sorunu. P.çler kendimi daha iyi hissettiriyor" dedi

RİERA'YA BU SÖZLERİNDEN DOLAYI CEZA GELEBİLİR
Riera isim vermeden adresi belli olan öyle bir küfür savurdu ki, 'sanal alem' sallandı. Twitter'dan 2 dilde, "Kazanmak için hakemlerin penaltı hediye etmesine ihtiyacımız yok, biz takım oyunuyla kazanırız" diye yazdı. Bu sözlere Galatasaraylılar destek verirken, Fenerbahçeliler ise sert tepki gösterdi.
 
ÜZERLERİNE ALIYORLAR!..
Bu tartışmanın sonu ise felaket bir küfürle sonuçlandı. Riera yine hem İngilizce hem de İspanyolca, "Hahaha, gülmekten duramıyorum... Pek çok komik insan söylediklerimi üzerine alınarak neyi kastettiğimi belli etti. Bu onların sorunu... P.çler, kendimi daha iyi hissettiriyorlar :)" mesajını attı.
 
İspanyol oyuncunun ağır sözleri bununla da sınırlı kalmadı. Daha sonra da İspanyolca, "Şaka gibi! Bir şey söylüyorsunuz ve insanlar üzerine alınıyor... Neden? Aptallar kendinizi daha iyi hissettirir. Onların sorunu. Konuşma özgürlüğü..." ifadesini kullandı.
 
KUPANIN RESMİNİ KOYDU
Riera son twitter mesajında ise niyetini ve hedefini iyice ortaya koydu. Kadıköy'de kazanılan Şampiyonluk Kupasının resmini koyan İspanyol oyuncu, "Ve en önemlisi... Onlara tekrar şu görüntüyü hatırlatmak istiyorum, keyif alsınlar :))" sözlerini yazdı.
 
fft16_mf3073156.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler