Rihanna İnönü Stadyumunu coşturdu

Rihanna İnönü Stadyumu'nu coşturdu

Rihanna Beşiktaş'ta hayranlarıyla buluştu.

Rihanna'yı taşıyan özel uçak, saat 18.00'de Atatürk Havalimanı'na indi. Özel korumalar eşliğinde hava limanından ayrılan Rihanna, trafikten kurtulmak için sahil yolunu kullanarak Ataköy'de bulunan marinaya geldi, buradan da 'Moonlight' adlı tekneyle İnönü Stadyumu'na geçti.
 
TAVUKLU PİLAV VE KÖFTE YEDİLER
Konser saatine kadar Moonlight isimli teknede istirahate çekilen Rihanna ve ekibine tavuklu pilav ile köfte sunulduğu öğrenildi.
 
İSTANBUL’DAN RIHANNA GEÇTİ
Başlama saati 21.30 olan konser 1 saat gecikmeli başladı. Konserin açılışını GTA DJ ikilisi yaptı. Daha sonra sahneye Rihanna’nın çıkmasıyla İnönü Stadyumu adeta yıkıldı. Sahnede Rihanna’yı gören bazı genç hayranları sevinçten ağladı. ‘İstanbul’ diyerek seyircileri selamlayan Rihanna, daha sonra Phresh Out The Runway isimli parçasını seslendirdi. En çok sevilen şarkıları arasında yer alan Man Down, Umbrella, Rude Boy, Come On, Where Have You Been, Please Don’t Stop The Music, We Found Love şarkılarını art arda seslendiren Rihanna, yeni albümündeki Pour It Up ve Birthday Cake şarkılarını da hayranlarıyla birlikte söyledi. Rihanna, yaklaşık 40 bin izleyicinin bir an bile yerinde durmadığı 2 saatlik konseriyle, İstanbul’daki müzik severlere keyifli bir gece yaşattı.
 
RİHANNA TRAFİĞİ
Sahneden ‘Thank You İstanbul’ diyerek ayrılan şarkıcı, hayranlarının ısrarına dayanamayarak bis yaptı. Stay ve Diomands şarkısını seslendirerek konserini bitirdi. 21.00'da başlayan konser için Rihanna hayranları erken saatlerde stadın etrafını doldurmaya başladı. Bu sırada iş çıkışıyla birlikte stadın çevresinde trafik saat 18.00 sıralarında durma noktasına geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler