Ronaldinho Beşiktaş'ta

Ronaldinho Beşiktaş'ta

Beşiktaş, transferde yılın bombasını patlattı.

Gazetevatan.com'un haberine göre; Ronaldinho'nun menajeri ve ağabeyi olan Assis, İstanbul'da Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi'yle görüştü.

Siyah beyazlılar, Ronaldinho ile iki yıllığına anlaştı. Brezilyalı yıldızın yıllık 6 milyon euro ücret alacağı öğrenildi. 

'DROGBA'NIN ALDIĞI ÜCRETİ VERİRİZ' 
Görüşmeler esnasında Ronaldinho için menajer Assis, siyah beyazlı kulüpten 7 Milyon Euro istedi. Ahmet Nur Çebi ise 'Biz Drogba'nın aldığı kadar ücret veririz' cevabını verdi. Drogba Galatasaray'dan yıllık 4 Milyon Euro alıyor. 

Görüşmeler sonucunda 6 Milyon Euroda iki taraf da anlaşma sağladı. Beşiktaş kulübünün kasasından 4 Milyon Euro çıkacak. Kalan 2 Milyon Euro ise sponsor tarafından karşılanacak. 

SPONSORU KİM OLACAK? 
Atletico Mineiro ile sözleşmesi dün itibariyle sone eren Ronaldinho'nun yıllık ücretinin 3'te 2'sini verecek olan Beşiktaş, kalan bölümü finanse edecek olan sponsor için ise Doğuş Grubu'yla görüştü... Reklam karşılığında sponsorluğa sıcak bakan Doğuş Grubu, dünyaca ünlü yıldızın Beşiktaş forması giymesi için destek verip vermeyeceği yönündeki kararını perşembe günü yapılacak yönetim kurulu toplantısında verecek. Toplantıdan olumlu sonuç çıkması halinde Ronaldinho resmen Kartal olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler