Rozetler tamam, sıra hizmette!

Rozetler tamam, sıra hizmette!

Ak Parti rozetleri yakalarda şimdi hizmet sırası onlarda...

Geçtiğimiz günlerde partileri MHP’den istifa ederek, Ak Parti’ye katıldıklarını ilan eden Atkaracalar ve Yapraklı Belediye Başkanlarının yakalarına parti rozetleri törenle takıldı.

AKP Genel Merkezinde geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen katılım töreninde, belediye başkanlarının rozetini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan taktı. Düzenlenen törende ayrıca Siyaset Akademisini başarıyla tamamlayan 37 kişiye birincilik ödülü verildi.

Başbakan ve Ak Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın yakalarına parti rozetlerini taktığı Atkaracalar Belediye Başkanı Rifat Altıntop, Bayramören Belediye Başkanı Ahmet Özen, Çankırı Yapraklı Belediye Başkanı Hasan Basrı Avşar ve Ilgaz Yeşildumlupınar Belde Belediye Başkanı Eray Gökmen, “Ak Parti çatısı altında hizmetlerine devam edeceklerini” açıkladılar.

İL BAŞKANI ŞAHİN: HİZMETİN ADI AK PARTİ’DİR
Üç ilçe ve bir belde belediye başkanının Ak Parti’ye katılımlarının gerçekleşmesinden sonra Sözcü18.com haber merkezine konuşan İl Başkanı Av. İdris Şahin “Çankırı’da açık ara birinci parti konumunda olan Ak  Parti, bölgede hizmetin adıdır. 7 yılda Çankırı’ya gelen yatırım ve hizmet, geçmiş yıllarla mukayese edilemeyecek düzeydedir. 2010 yılı itibariyle gerek Çankırı Merkez gerekse ilçe ve köylerde yaşayan hemşerilerimin Ak Parti hükümetinden aldıkları hizmetlerle, gerçek hizmet edenin, vatandaşın derdiyle ilgilenin Ak Parti olduğunu biliyorlar ve partimiz çatısı altında toplanıyorlar. Bugün 3 ilçe ve bir belde belediye başkanımız Ak Parti çatısı altında, hizmet kervanımızın yolcuları oldular. Kendilerini aramızda görmekten fazlasıyla mutluyuz.”dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler