Ruhi Şeker Alınteri nedir bilirim!

Ruhi Şeker 'Alınteri nedir bilirim!'

AK Parti Kurşunlu Belediye Başkan aday adayı işadamı Ruhi Şeker, Küçük Sanayi esnafını ziyaret etti.

Ak Parti Kurşunlu Belediye Başkan Aday adayı Ruhi Şeker, Küçük Sanayi esnafını ziyaret etti. “Alınteri nedir bilirim” diyen Şeker, "Alınterini ekmeğine katık eden sanayi esnafımızın sorunlarını en iyi bilen bir kardeşinizim" diye konuştu.
 
Sanayi esnafıyla sohbet eden işadamı Ruhi Şeker, iş hayatına merhum babasının yanında çocuk yaşta atıldığını anlattı. Çalışma hayatının her kademesinde yer aldığını ve uzun yıllara dayanan mesleki deneyimini, milletin takdiri ile seçilmesi durumunda Kurşunlu Belediye Başkanı olarak şehrine aktarmak istediğini ifade etti. Şeker, “Alınterini ekmeğine katık eden sanayi esnafı kardeşlerimin sorununu onların içerisinden gelen birisi olarak en iyi bilenlerdenim. Bu yüzden 2011 yılında arkadaşlarımla birlikte halen Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüttüğüm Kurşunlu Sanayici ve İşadamları Derneğini kurduk” dedi.
 
Şeker, “Partim aday gösterir ve milletimizin teveccühü ile göreve seçilmemiz halinde İlçemizin sanayisinin gelişimini ve istihdamını artırmak için bir çok projeyi hayata geçirerek var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.
 
aa-akpartiadayi-kursunlu-ruhiseker-sozcu-resim-091.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler