Ruhi Şeker Kurşunludan aday

Ruhi Şeker Kurşunlu'dan aday

Kurşunlu Belediye başkan aday adaylığı yarışına AK Parti'den katılan ilk isim Ruhi Şeker oldu.

AK Parti'de 1 Ekim tarihiyle başlayan 'adaylık başvurusu' sonuçlarını veriyor. Kurşunlu'dan belediye başkan aday adaylığı için ilk müracat işadamı Ruhi Şeker'den geldi. Şeker, dün saat 13.30'da Kurşunlu İlçe Teşkilatında yaptığı başvuru ile Mart 2014'de yapılacak olan yerel seçimler için aday adaylığını açıkladı.

Bilindiği gibi işadamı Ruhi Şeker 2009 yerel seçimlerinde de AK Parti'den aday adayı olmuş ve partinin Kurşunlu Belediye Başkan adayı Kadir Şahin olarak açıklanmıştı.

"BEN BU KALDIRIMLARIN YETİŞTİRDİĞİ ÇOCUĞUM" 
Kurşunlu Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adayı olan Ruhi Şeker, "Değişen, gelişen ve umudun temsilcisi olarak birlikte başaracağız ve yüzde100 kazanacağız" mesajı verdi.
 
Resmi başvurusunu konvoy eşliğinde gelerek İlçe Başkanı İsmail Tepeçam’a sunan Şeker, “Kurşunluyu sokak, sokak hane, hane bilen bir kardeşiniz olarak, özellikle içme suyu, yapılaşma, gençlik ve kültür merkezi, çocuk parkları, sosyal tesisler, yayla ve arazi yolları, mesire yerleri, mezbaha,  ilçemizin giriş çıkışı gibi problemlerin üstesinden gelmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.
 
cankiri-ruhiseker-resim-011.jpg
 
İlk olarak düzenlediği toplantıda konuşan KURSİAD ve Şekerler Grup Yönetim Kurulu Başkanı işadamı Ruhi Şeker, “Gelin hep beraber Kurşunluyu kalkındıralım, olması gereken ve hak ettiği yere birlikte taşıyalım. Anadolu’nun şirin bir ilçesi Çankırı’nın birincisi Kurşunluyu Çankırı’nın bir İncisi yapalım. Kurşunlunun tüm zenginliklerini ve güzelliklerini tam anlamıyla ortaya çıkaralım. Hep birlikte Kurşunluyu örnek bir ilçe yapalım. Çünkü biz Kurşunluluyuz, Kurşunluyu seviyoruz ve Kurşunlu'yu hak ettiği yere getirmeye mecburuz” şeklinde konuştu.
 
Peygamber Efendimiz’in (s.a.v) Hadis-i Şerif-ine atıfta bulunan Şeker, "Bir kötülük(zulüm) gördüğünüzde elinizle düzeltiniz. Elinizle düzeltemezseniz dilinizle düzeltiniz. Dilinizle düzeltemiyorsanız kalbinizle buğz ediniz.” buyurmaktadır. Bu hadisi şerif mucibince elimizle düzeltmek için sizlerden yetki isteyeceğiz. ALLAH nasip eder de başkan olursam; halka hizmet hakka hizmet düsturu ile hareket edeceğim. Bilgi ve tecrübelerim, hizmet aşkı ve çalışma ahlakımla başaracağım” dedi.
 
akparti-kursunlu-ruhiseker-adayadayi-sozcu-resim-091.jpg
 
Şeker, “Bildiğiniz gibi bu ilçede doğduk, bu ilçenin sokaklarında koşuşturduk, büyüdük ve bu ilçede yaşıyoruz. Cenab-ı Allah’ın bizlere yüklediği vazife ve sorumluluktan hareketle insanın annesine, babasına, aile efradına, çocuklarına belirli vazifeleri olduğu gibi yaşadığı ilçeye, yaşadığı ülkeye sorumlulukları vardır. İşte bu sorumluluğumuzu yerine getirmek için bu vazifeye talip olduk” ifadelerine yer verdi.
 
Bir çok projemiz var!
Bugüne kadar, talip olduğu her işi başardığını anlatan Şeker, "Başaramayacağım işe talip olmadım. Birçok projem var. Kurşunluyu sokak, sokak hane hane bilen bir kardeşiniz olarak, özellikle içme suyu, yapılaşma, gençlik ve kültür merkezi, çocuk parkları, sosyal tesisler, yayla ve arazi yolları, mesire yerleri, mezbaha, ilçemizin giriş çıkışı gibi problemlerin üstesinden gelmek için var  gücümüzle çalışacağız” dedi.
 
İlçeyi ortak akıl ile yöneteceğiz!
İlçeyi ekip ruhu, halk meclisleri ve ortak akıl ile yöneteceklerini vurgulayan Şeker, "Yetkin ve donanımlı ekiplerimizle, Kurşunlu'muza yakışan, en doğru ve en iyi hizmetleri üreterek, hayatın önündeki tüm engelleri ortadan kaldıracağız. Birlikte yaşadığımız ilçemiz tüm güzelliklere layıktır. Aldığımız aile ve teşkilat terbiyesiyle, hiçbir şaibe ve kirliliğe bulaşmadan, alnımızın akı ile bu işin üstesinden geleceğimize inancım tamdır” dedi.
 
’Kimsesizlerin kimi olmak için adayım’
Şeker “Hesap soran değil hesap veren, adil ve şeffaf bir yönetim anlayışımız olacak. İlçemizin problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturmuş olduğumu göstermek için, örnek alan değil, örnek alınan, bir Kurşunlu için adayım. Kimsesizlerin kimi olmak için adayım. Halkımız her türlü ihtiyacını karşılayacağız. Gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışacağız” dedi.
 
Hayallerini gerçekleştirmeye davet etti!
Düşünce ve hayallerini birlikte gerçekleştirmeye katılımcıları davet eden Şeker, “Sizlerin sevgisini, hoşnutluğunu, duasını kazanmak ve gurur kaynağınız olmak için AK Parti Kurşunlu belediye başkanlığı için huzurunuzdayım. Kurşunlu AK Parti teşkilatı olarak bu seçimlerden zaferle çıkabilecek inanca, cesarete, azme ve çalışkanlığa sahibiz. Çalmadığımız kapı, elini sıkmadığımız, halini hatırını sormadığımız, derdini dinlemediğimiz insan bırakmayacağız. İnşallah birlik ve beraberlik içinde inançla, azim ve kararlılıkla çalışarak, yüzde yüz zafere ulaşacağız” dedi.
 
Ruhi Şeker daha sonra resmi başvurusunu konvoy eşliğinde gelerek İlçe Başkanı İsmail Tepeçam’a kalabalık bir topluluk önünde sundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
34 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler