Saadet Partisi Çankırı Belediye Başkan adayları

Saadet Partisi Çankırı Belediye Başkan adayları

Çankırı Saadet Partisi, titiz bir çalışmanın ardından kesinleşen 7 İlçenin Belediye Başkan adaylarını açıkladı.

Çankırı Saadet Partisi'nin Belediye Başkan adaylarını açıkladığı aylık Olağan İl Divan toplantısına Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç de katıldı. Eldivan İlçesi Saray köyü mevkii’nde ormanlık bir alanda piknik havasında gerçekleştirilen toplantıya, Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç’le birlikte İl Başkanı Ömer Uzun, GİK Üyesi Çankırı İl Sorumlusu Mustafa Çulha, İl Müfettişi Süleyman Canbaz, İlçe Başkanları, Saadet Partili hanımefendiler, beyefendiler ve aile bireyleri katıldı.
 
İl divan toplantılarının önemine değinerek konuşmasına başlayan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç “ Kıyametin koptuğunu görsek, yapacağımız toplantılardan bir tanesi İl Divan toplantılarıdır. Çünkü bu toplantılar hem Çankırı’mız, hem ilçelerimiz, hem beldelerimiz hem de İslam dünyası ve insanlık için çok önemlidir”dedi.
 
Türkiye’yi gemiye benzeten ve bu geminin delinmesine rıza göstermeyeceklerini belirten Tongüç “ Milli Görüşçüler olarak bu memleketin anası mesabesindeyiz, çocuğumuzun paramparça edilmesine asla göz yumamayız ve bu kardeşhane yapımızdan dolayı elimizden geldiğince kardeşlerimizi uyarmaya çalışıyoruz. Biz bu memleketi sevdiğimiz için ikazlarımızı yapıyoruz” diyerek Saadet Partisinin kardeşlik vazifesini gereğini yaptıklarını söyledi.
 
Belediye Başkan adaylarına üç maddeden oluşan önemli ikaz ve tavsiyelerde bulunan Tongüç “ Asla partizanlık yapmayacaksınız. Belediyelerin mallarına yetimin malıma sahip çıkar gibi sahip olacaksınız. Elbette en önemlisi, rüşvete asla geçit vermediğiniz gibi adaletli bir yönetim ortaya koyacaksınız. İşte böyle yola çıkan Milli Görüşçü belediye başkan adayları Allah’ın izniyle neticeyi alacaklardır.1994’te biz bu temel üzerine yürüdük. Bunları insanlarımıza anlatacağız. Biz anlattıktan sonra milletimiz gelip adresine teslimatı yapacak.”dedi ve Türkiye’nin idaresini Milli görüşçülere vermesi için Cenab-ı Allah’a dua etti.
 
Ayrıntılı bir konuşmanın ardından sıra adayların açıklanmasına geldi. Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, İl Başkanı Ömer Uzun, GİK Üyesi Mustafa Çulha ve İl Müfettişi Süleyman Canbaz’ın ortaklaşa yaptığı açıklamaya göre;
 
Eldivan, Faruk Karatatar
Orta, İsmail Açıkgöz
Çerkeş, Ali Çırak
Bayramören, İlyas Çakıroğlu
Kurşunlu, Muharrem Göktaş
Ilgaz, Said Yılmaz
Kızılırmak, Hilmi Yılmaz
 
Çankırı Merkez, Atkaracalar, Korgun, Şabanözü ve Yapraklı adaylarının 12 Temmuz 2013 tarihinde Genel Başkan Mustafa Kamalak'ın katılacağı iftar yemeğinde açıklanacağı bildirildi.
 
Toplantı yapılan ikramların ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler