'Saat kaç' sorusu Zafer Çağlayan'ı çıldırttı!

'Saat kaç' sorusu Zafer Çağlayan'ı çıldırttı!

Taraf gazetesinden Hüseyin Özay'ın haberine göre...

İsmi 17 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet operasyonunda geçen ve istifa eden eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'a rüşvet olarak 700 bin TL'lik saat hediye edildiği iddia edilmişti. Ankara Çayyolu’ndaki lüks bir restorana ailesiyle birlikte giden Çağlayan’a aynı yerde yemek yiyen gençler tarafından “Zafer Bey saatiniz kaç” sorusu sorulduğu öne sürüldü. Ortam bir anda gerilirken Çağlayan'ın çocuklarının gençlerin üzerine yürüdüğü iddia edildi.

Taraf gazetesinden Hüseyin Özay'ın haberine göre Çağlayan’ın yaşadığı ilginç hikâyenin ayrıntıları şöyle: 

Meclis kulislerinde dolaşan iddiaya göre, Çağlayan geçtiğimiz günlerde çocuklarını da yanına alarak Ankara’nın lüks semtlerinden birisi olan Çayyolu’nda ünlü bir restoranta yemeğe gitti. Gecenin ilerleyen saatlerinde, Çağlayan’ın masasına yakın bir masaya bir grup genç geldi. Kısa bir süre sonra gençlerden birisi Çağlayan’a, “İyi akşamlar Zafer Bey, saat kaç acaba?” diye sordu. Çağlayan da ilk etapta anlayamadı, saatin kaç olduğunu söyledi. Kısa bir süre sonra ise gençler kendi aralarında gülüşmeye başladılar. Gençlerin gülmesi ile birlikte soruyu anlayan Çağlayan ailesi gençlere tepki gösterdi.

Hatta Çağlayan’ın çocukları gençlerin üzerine yürüdü. Ancak araya diğer müşterilerin girmesi ile olay büyümeden engellendi.

BODRUM'DA REZA ZARRAB’A DA “HIRSIZ VAR” DENİLMİŞTİ
İran asıllı iş adamı Reza Zarrab da geçtiğimiz günlerde, Zafer Çağlayan’ın başına gelen olaya benzer durumla karşı karşıya kalmıştı. Eşi Ebru Gündeş ile birlikte Bodrum’a giden Zarrab, gençlerin “hırsız var” şeklindeki sataşmaları ile karşılaşmıştı. Reza Zarrab’ın korumaları söz konusu gençlere saldırmış ve olay karakolluk olmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler