Şabanözü ilçe Jandarma Karakolunda cinayet

Şabanözü ilçe Jandarma Karakolunda cinayet

İlçe Jandarma karakolunda yaşanan olay tam anlamıyla dehşet verici.

Şabanözü ilçe jandarma karakolunda yaşanan dehşet verici olayda Bayram Sarı (26), teyze oğlu Muhammet Yüzbaşı (21) tarafından bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Sözcü18 Haber Merkezinin elde ettiği bilgilere göre; Şabanözü ilçesine bağlı Büyükyakalı köyünde, Bayram Sarı ile Muhammet Yüzbaşı arasında, dün akşam saat 19.00 dolaylarında evlerinin önünde "senin davarın bizim tarlaya girdi" sözleriyle tartışma yaşandı

Teyze çocukları olduğu öğrenilen Sarı ve Yüzbaşı'nın tartışmasına yapılan ihbarla jandarma müdahale etti. Olay yerine gelen jandarma ile birlikte Şabanözü İlçe Jandarma karakoluna getirilen taraflar ayrı ayrı odalarda ifade verdiler.

Karşılıklı olarak birbirlerinden şikayetçi olmayan taraflar jandarma karakolu içerisinde ayrı odalarda alınan ifadelerinden sonra koridorda karşılaştılar. Bu karşılaşma sırasında Muhammet Yüzbaşı üzerinde taşıdığı bıçakla Bayram Sarı'nın kalbine saldırıyor ve 2 kez bıçaklayarak ağır yaralanmasına neden oldu..

Olay yerine çağırılan ambulansla Çankırı Devlet Hastanesine götürülmek istenilen Bayram Sarı, yolda hayatını kaybetti. Muhammet Yüzbaşı olay yerinde jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.

karakol-jandarma-cinayet-sozcu-resim-052.jpg

GERİDE HAMİLE BİR EŞ VE SEVENLERİNİ BIRAKTI
Bıçaklanarak hayatını kaybeden Bayram Sarı'nın Sivas Cumhuriyet Lisesi Elektrik-Elektronik Bölümü mezunu olduğu, Şabanözü Organize Sanayii'nde faaliyet gösteren Ernamaş'ta çalıştığı ve 10 Nisan 2011 tarihinde Elif Canbaz Sarı ile evlendiği öğrenildi. Geride kalan talihsiz eş Elif Canbaz Sarı'nın da 6 aylık hamile olduğu gelen bilgiler arasında. Merhum Bayram Sarı bugün Büyükyakalı köyünde toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler