Sabotörler iş başında

"Sabotörler iş başında"

Star Gazetesi yazarı Yalçın Akdoğan Milliyet'te yer alan BDP ve Öcalan'ın görüşmesi olduğu iddia edilen haberin açık bir sabotaj olduğunu söyledi.

Dün Milliyet Gazetesin’de BDP ve Abdullah Öcalan’ın görüşmesinin detayları aktarıldı. Basında geniş yer alan haberi bugün Yalçın Akdoğan köşesinde değerlendirdi.

Akdoğan aktarılan bu bilgilerin kesinliğinin olmadığını ve yalan yanlış notların basında bu şekilde yer almasını büyük bir aymazlık olduğunu söyledi.
 
Abdullah Öcalan’ın vermek istediği mesajın önüne ve arkasına bir şeyler eklediğini belirten Yalçın Akdoğan basına sızan görüşmenin bir önemi olmadığını belirtti. 
 
Abdullah Öcalan’ın hazırlayıp verdiği taslak metninin öneminden bahseden yazar basına sızan görüşmelerle Öcalan’ın verdiği taslağın arasındaki farkın büyüklüğünden bahsediyor.
 
Yalçın Akdoğan yazısının son bölümünde ise Öcalan’ın BDP’ye sunduğu taslak metni devlet tarafından kabul edilmediğini belirterek bu tür metinlerin çözüm mutabakatı gibi sunulmasını "açık bir sabotaj" olduğunu belirtti..
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler