Sabri: Bu haberleri yapanlar delikanlıysa karşıma çıksın

Sabri: Bu haberleri yapanlar delikanlıysa karşıma çıksın

Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu, takım kaptanı Selçuk İnan'la arasında problem olduğu, bu nedenle de Fenerbahçe maçında birbirlerine pas vermedikleri iddiası üzerine bir açıklama yaptı.

 

Tecrübeli futbolcu, iddiaların doğru olmadığını belirtip şunları söyledi:

"BİR MAĞLUBİYET ALDIK DİYE..."
"Öncelikle şunu söylemek istiyorum, çıkan bu tip haberlere normalde cevap verme taraftarı değilimdir. Çünkü bu habelerin asılsız olduğunu herkes biliyor. Ancak son 2-3 gündür abartıldı. Yalan üstüne yalan, abartı üzerine abartı. Hayretler içerisinde bakıyorum, çünkü yıllardır senaryoları yeniden yaşıyoruz. Hamza hocamızın gelişiyle birlikte mükemmel bir ivme yakalamışken, alınan bir mağlubiyetten sonra şampiyonluğun en büyük adayı Galatasarayı aşağı çekmek için yazılan senaryolar bunları biz yıllardır yaşıyoruz.

"HERKES BİZİ AŞAĞI ÇEKMEYE ÇALIŞIYOR"
Ligde lideriz herkes bizi aşağı çekmeye çalışıyor ancak biz kenetlendikçe büyüyen bir aileyiz bir bütünüz, biz futbolcular olarak camia olarak şampiyonluğa baş koymuşuz.

"GALATASARAY'IN FITRATINDA KAYBETMEK YOKTUR AMA.."
Fenerbahçe maçına gelecek olursak... Güzel bir maç oldu. Bizim de onların da net pozisyonları vardı, ama kaybettik, yapacak bir şey yok. Biz maça kazanmak için çıktık. Galatasaray'ın fıtratında kaybetmek yoktur ama malesef kaybettik.

"SELÇUK'LA 14 YAŞINDAN BERİ TANIŞIRIZ"
Maçla ilgili abuk subuk haberler çıktı; yok Selçuk’a pas vermemişim. bilerek pas atmadım şeklinde. Tamamen yalan. Biz Selçuk'la 14-15 yaşından beri tanışırız. Genç milli takımda beraberdik. Biz bu yola baş koyduk. Biz birbirimize sahip çıkan seven insanlarız.

"BEN İSİMLERE GÖRE PAS ATMAMAZLIK YAPMAM"
O pozisyonda Selçuk veya Sneijder'e atma şansım vardı; ben Sneijder'i tercih ettim. İsmi Ahmet'tir, Mehmet'tir, ben isme göre pas atmamazlık yapmam. Ben Galatasaraylıyım, buranın evladıyım. kimse bunlarla bana gelmesin, iftira atmasın. Saçma şeyler... Orada da Sneijder'i tercih ettim, sonra da geldi döndü top, gol oldu. Olabilir, herkes hata yapabilir, futbol hatalar oyunu..

"SOSYAL MEDYADA SAÇMA BİR VİDEO DOLAŞIYOR"
Yeri gelmişken aklıma geldi sosyal medyada saçma bir video dolaşıyor... Yok geri gelmiyormuşum gibi saçma şeyler. Biz de insanız, bazen yoruluyoruz, geri gelemiyoruz; aradan bir 20 saniye geçmesi gerekiyor.

"GALATASARAY RUHUNU BANA KİMSE ÖĞRETEMEZ"
Neden bu kadar abartılıyor ki? Yok seremonide elimi kalbime koymamışım, Metin Oktay ruhunu taşımıyor muşum... Galatasaray ruhunu kimse bana öğretemez. Ben burada büyüdüm. Buraya geldiğimde 10 yaşındaydım. Buranın adetleri ile büyüdüm, kimse bana Galatasaraylılığı öğretmesin."

"BİZİ BÖYLE HABERLERLE YIPRATAMAZLAR"
Biz büyük bir camiayız lideriz ve liderliğimizi devam ettireceğiz. Takım arkadaşlarımızla birlikte şampiyonluğa inandık, kenetlendik. Bizi böyle haberlerle yıpratamayacaklar, onlara inat, biz camiamızla şampiyon olduktan sonra doyasıya bu şampiyonluğu kutlayacağız, baş koyduk bu yola. Kimse bu haberlere itibar etmesin.

"BU HABERLERİ YAPANLAR DELİKANLIYSA ÇIKSINLAR KARŞIMA"
Bırakın futbolcuları personelle bile kenetlenmiş durumdayız. Kimsenin kimseyle sorunu yok, bu haberleri yapanlar delikanlıysa çıksınlar, 'şundan bundan öğrendim' desinler. Kimse benim Galatasaraylılığımı tartışamaz. Terimin son damlasına kadar elimden geleni yapacağım ve kulübümü en iyi şekilde temsil edeceğim..."

"ÇOCUK O KADAR ÜŞÜMÜŞTÜ Kİ..."
Sabri Sarıoğlu, Fenerbahçe maçı öncesinde kendileriyle birlikte sahaya çıkan çocuklardan birine eşofmanını vermesiyle ilgili olarak da, "Bu soğuk havalarda çocukları çıkarıyorlar... Ben çocukların önümde titrediğini, dişlerinin sesini duydum. Siz düşünün; çocuk o kadar üşüyor... Vicdanen rahatsız oldum, soğuk havalarda daha sıkı giydirmek lazım çocukları. Çocuğa montumu verdim, o esnada yok elim kalbimde değilmiş v.s beni bunlarla yıpratamazlar" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler