Saçakbelinde sürücüler sıkıntılı!

Saçakbeli'nde sürücüler sıkıntılı!

Ağır kış şartlarının başladığı şu günlerde Çankırı coğrafyasında ulaşım başa bela...

Son 72 saatlik süre zarfında ülke genelinde yaşanan ağır kış şartlarından Çankırı'nın da nasibini almaması düşünülemez.

Bölgede etkisini sürdüren soğuk ve karlı hava özellikle Bayramören, Çerkeş, Kurşunlu ve Yapraklı'nın bazı köyleriyle ulaşımını önemli ölçüde etkilerken, başta İl Özel İdaresi ekipleri olmak üzere yerel belediyeler çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

ORTA - ÇERKEŞ ARASI SÜRÜCÜLER İÇİN KABUS!
Sözcü18 Haber merkezinin elde ettiği bilgilere göre yoğun kar ve sıfırın altında 15 derecelik bir havanın yaşandığı Orta ilçesinde özellikle ulaşımda büyük sıkıntılar yaşandığı öğrenildi.

Orta - Çerkeş arasında Saçakbeli mevkiinde Karayolları'nın çalışma yapmaması nedeniyle yolda görülen aşırı buzlanma sürücülerin hayatını riske atmakta. Bölgede seyir halinde bulunan araç sahiplerinin verdiği bilgiye göre karayolunda son 72 saattir tek bir çalışma yapılmadığı ve yoldaki buzlanma nedeniyle olası kazalarda can kayıplarının yaşanabileceği öğrenildi.

orta-cerkes-sacakbeli-sozcu-resim-121.jpg

Edinilen bilgilere göre Karayolları Genel Müdürlüğü'nün trafiğe açık olan karayolunun bakım ve onarım işlerini özel bir firmaya ihale ettiği ve yüklenici firmanın yolla ilgili herhangi bir çalışma yapmadığı da gelen bilgiler arasında.

D-100'DE DURUM FARKLI DEĞİL!
Çankırı sınırları içerisinde kalan D-100 otoyolunda yoğun kar yağışı ve soğuk hava dalgası bu yolda seyir halinde olan sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Karayolları ekiplerinin D-100 üzerinde de herhangi bir çalışma yapmaması sürücülerin tepkisine neden oluyor.

d-100-istanbulyolu-sozcu-resim-122.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler