Saçaklılar Yıldıztepede karın keyfini çıkardı

Saçaklılar Yıldıztepe'de karın keyfini çıkardı

Ankara'da yaşayan Saçaklılar yaklaşık 60 kişilik bir grupla Yıldıztepe'de coşkulu bir hafta sonu geçirdiler.

Saçaklılar'ın ikincisini düzenlediği Ilgaz Yıldıztepe Kış Etkinliği geçtiğimiz cumartesi-pazar günlerinde gerçekleştirildi. Ankara'da yaşayan Saçaklılar'ın karlı kış günlerini fırsata çevirerek dayanışmanın, kaynaşmanın artması, hafta sonunu zevkli ve nezih bir ortamda geçirmek için Ilgaz'a 2 günlük gezi düzenlendi. Düzenlenen geziye iki ay öncesinden başvurular alınmaya başlandı ve 60 kişilik kontenjanı olan program hemen doldu.

Cumartesi sabah Ankara'da toplanan 60 kişilik grup Ilgaz'a doğru hareket etti. Armar Otele yerleştikten sonra öğle yemeğinde buluşan grup karda mangal yaptı. Grup mangal keyfinden sonra akşama kadar bölgenin ve karın keyfini çıkardı.

cankiri-yildiztepe-sacaklilar-sozcu-resim-03.jpg

Albüm çalışması yapan Muhammet Sevim'in sazıyla sözüyle katıldığı akşam programı gece geç saatlerde sona erdi. Pazar günü sabah kahvaltıdan sonra eğlenceye kaldığı yerden devam edildi. Kanal A'nın Gezelim Tozalım program sunucusu Gaffur Uzuner’in dikkatini çeken Saçaklılar'la röportaj yaptı. (Program 3 hafta sonra kanal A da yayınlanacaktır.) iki gün boyunca Uğur Gündoğdu'nun hazırladıgı programa katılan Saçaklılar Ilgaz Yıldıztepede muhteşem bir hafta sonu geçirdiler. Akşam olduğunda program sona erdi ve grup Ankara'ya geri döndü.

Organizasyon sorumlulugunu üstlenen Uğur Gündoğdu "Saçaklılar'ın birlik ve beraberlik duygularını geliştirmek için düzenlemiş oldugumuz faaliyetlere maddi manevi destek veren, katılan herkese çok teşekkür ederiz. Bundan sonra da bu tarz faaliyetlerimizde kontenjan koymadan katılımcı sayısını artırarak devam ettireceğiz" dedi.

cankiri-sacak-ankara-sozcu-resim-04.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler