Saçaksporda şampiyonluk primi Dana!

Saçakspor'da şampiyonluk primi Dana!

Çerkeş'e bağlı Saçak Beldesi Başkanı Hamza İnkaya, Ankara'da düzenlenen yemekte Saçaksporlu futbolculara böyle seslendi...

Ankara Amatör Liginde mücadele veren Saçaksporlu futbolculara mart ayında başlayacak olan lig öncesi moral yemeği düzenlendi.

Ankara Kalesi Hatipoğlu Konağı'ndaki yemekten görüntüler için

Ankara Kalesi Hatipoğlu Konağında dün akşam gerçekleştirilen yemeğe Saçakspor'un bu yılki kadrosunda ter akıtacak futbolcularla birlikte, Saçak Belediye Başkanı Hamza İnkaya ve kulüp yöneticileri katıldı. Yemeğin konukları arasında halen Batman'da görev yapan fanatik Saçakspor taraftarı emniyet görevlisi Bülent Gürcan da bulunuyordu.

Neşe içerisinde geçen yemekte Saçakspor'un başarısı için söz alan yöneticilerle birlikte bir dönem de kulüp başkanlığı yapan Saçak Belediye Başkanı Hamza İnkaya'nın sözleri geceye damgasını vurdu.

ŞAMPİYONLUK PRİMİ: DANA!
Başkan İnkaya futbolculara seslenerek "Başkent'te yaşayan Çankırılılar'ın arkanızda olduğunu unutmayın. Sizler Ankara'da Çankırı'yı temsil eden tek takımsınız. Bu yüzden taşıdığınız sorumluluk da bir o kadar ağır. Bugünlere kadar bu bilinç içerisinde mücadele verdiğinizi biliyorum" dedi. İnkaya vurucu cümlelerini ise son bölüme saklayarak "Bu yıl kupayı Saçak'a getirin, sizlere ister tosun isterseniz dana keseyim" dedi. Başkan İnkaya'nın bu vaadi, genç futbolcular tarafından "büyük başkan" tezahüratı ile karşılık buldu.

Düzenlenen yemek, sporcuların kendi aralarında oluşturdukları orkestra ile seslendirdikleri şarkı ve türkülerle neşe içerisinde ilerleyen saatlere kadar devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler