Sadri Şener gözaltında

Sadri Şener gözaltında

Şike ve teşvik operasyonu kapsamında Trabzonspor Başkanı Sadri Şener İstanbul'da gözaltına alındı.

Şike operasyonunun ikinci dalgası Trabzon'a ulaştı. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener de gözaltına alındı. İkinci dalgada Şener'in yanısıra eski TFF Milli Takımlar Sorumlusu ve eski Bursaspor Başkanı Levent Kızıl, Ankaragücü'nün eski yöneticisi ve eski TFF Başkan Danışmanı Mümtaz Karakaya ile Ankaragücü kalecisi Serdar Kulbilge de gözaltına alındı.

Operasyon kapsamında gözaltı sayısının 25'e ulaşabileceği iddia edildi.

SADRİ ŞENER GÖZALTINDA

Alınan bilgiye göre, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilen Şener, burada sağlık kontrolünden geçirildi.

Trabzonspor Başkanı Şener, sağlık kontrolünün ardından Vatan Caddesi üzerinde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize İşler Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Garaj kapısından içeri alınan Şener, burada yaptığı kısa açıklamada, "Konuyla ilgili bir bilgim yok, emniyette bana söyleyecekler" dediği öğrenildi.

"GELİŞMELERİ BASINDAN TAKİP EDİYORUZ"

Şike Operasyonu kapsamında bugün sabah saatlerinde Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in İstanbul'da gözaltına alınması Trabzonspor camiasında şoka neden olundu.

Başkan Sadri Şener'in gözaltına alınması ile ilgili olarak bir açıklama yapan Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, konuyla ilgili bilgisi olmadığını belirterek "Herhalde başkanın ifadesine başvurmak için almışlardır. Biz de gelişmeleri basından takip ediyoruz dedi. Kıbrıs'ta tatilde olduğunu belirten Şakar, bugün İstanbul'a geçeceğini söyledi.

LEVET KIZIL DA GÖZALTINDA
Şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında eski Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yöneticisi ve Milli Takımlar sorumlusu Mehmet Levent Kızıl gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilen Kızıl, burada sağlık kontrolünden geçirildi.

Eski TFF yöneticisi Kızıl, daha sonra Vatan Caddesi üzerinde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğüne getirilerek arka kapıdan içeri alındı.

SERDAR KULBİLGE GÖZALTINDA

Şike operasyonunda ikinci dalga sürüyor. Ankaragücü kalecisi Serdar Kulbilge de gözaltına alındı. Kulbilge geçen sezon Gençlerbirliği forması giyiyordu.

MÜMTAZ KARAKAYA GÖZALTINDA

Şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında Ankaragücü'nün eski yöneticisi ve eski TFF Başkan Danışmanı Mümtaz Karakaya'nın Ankara'da gözaltına alındığı bildirildi.

Karakaya'nın sağlık kontrolünün ardından soruşturmanın yürütüldüğü İstanbul'a gönderileceği kaydedildi.

Alınan bilgiye göre şu anda gözaltı sayısının 15 olduğu öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler