Şahenk bastırdı, Acun Star TVde

Şahenk bastırdı, Acun Star TV'de

Acun'u kim ikna etti, Show TV'den alacağı kaç milyon lira? Medyada yılın transferlerinin perde arkasını Memet Güler yazdı...

Ne diyorsak o! 16 yıldır çalıştığı Show TV'den ayrıldığını HT MAGAZİN'in duyurduğu Acun Ilıcalı, yeni kanalıyla anlaştı. Ilıcalı, Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk'in bizzat devreye girmesi sonucunda Star TV'yi seçti...

SHOW TV'DEN ALACAĞI 80 MİLYON TL'DEN FAZLA
NE Fenerbahçe ne Galatasaray ne de Beşiktaş yılın transfer bombasını Star TV patlattı! Türk televizyonlarının dahi çocuğu Acun Ilıcalı'nın 16 yıldır çalıştığı Show TV'den ayrılacağını 10 gün önce ilk olarak HT MAGAZİN açıklamıştı. Show TV'den 130 bölüm yani yaklaşık 80 milyon lira alacağı olan ve ayrılık kararının ardından KANAL D, Fox TV, atv ve Star TV'den gelen teklifler için, “Kendim ve ekibim açısından en doğru kararı vermeye çalışıyorum” diyen Ilıcalı, kararını verdi. Ünlü yapımcı, 4 büyük kanal arasında tercihini Star TV'den yana kullandı.
 
İKNA İÇİN ŞANSAL BÜYÜKA DEVREYE GİRDİ
ACUN Ilıcalı'nın, Star TV'yi seçmesinde kanal yönetiminin çok istekli ve ısrarlı olmasının yanı sıra Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk'in bizzat devreye girmesi ve pozitif yaklaşımı da etkili oldu. Şahenk ve Ilıcalı geçen hafta Bodrum'da bir araya gelmiş ve prensipte anlaşmıştı. Ancak HT MAGAZİN'in “Acun Show TV'yle köprüleri attı” haberi üzerine Show TV Ilıcalı'nın “Ağabeyim” dediği Şansal Büyüka'yı devereye soktu. Fakat son noktada Show TV'den beklediği iyi niyeti göremeyen Acun Ilıcalı Ferit Şahenk'in de bastırmasıyla Star TV'ye “Evet” dedi.
 
REYTİNG YARIŞINDA DENGELER DEĞİŞTİ
Yeni sezonda Muhteşem Yüzyıl, İffet ve Behzat Ç. gibi reyting rekortmeni dizilerin yanı sıra Acun Ilıcalı'nın Survivor, O Ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmaları da haftanın üç günü Star TV ekranlarında olacak. Ilıcalı transferi kanallar arasındaki reyting mücadelesinde Star TV'yi rakiplerinde bir adamı öne çıkaracak. (kaynak: haberturk.com-mehmet güler)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler