Şahin: Adalet Bakanı Erginle açılışı yapacağız

Şahin: Adalet Bakanı Ergin'le açılışı yapacağız

Çankırı'da yapımı tamamlanan ve bugün vatandaşın hizmetine giren yeni Adliye Sarayı ile ilgili milletvekili Şahin yazılı açıklama yaptı.

Çankırı Merkez'de yapımı tamamlanan ve bugün adli hizmetlerin start aldığı yeni Adliye Sarayının geldiği süreçle ilgili olarak Ak Parti Çankırı Milletvekili İdris Şahin yazılı bir açıklama yaptı. Şahin "İnşallah önümüzdeki günlerde Adalet Bakanımız sayın Sadullah Ergin’in katılımıyla açılışını tüm Çankırılı hemşehrilerimle birlikte gerçekleştirmeyi umud ediyorum" dedi.

Özkanoğlu ADOPEN'de Kampanya
Son Gün 29 Şubat

Milletvekili Şahin'in yazılı açıklaması şöyle: 

“Yer seçimindeki uzun ve meşakkatli bir yoldan sonra bir yıl gibi bir süre içerisinde inşaatının tamamlanmış olarak hizmete girmesinden dolayı Çankırı milletvekili olarak büyük bir mutluluk ve kıvanç duyduğumu ifade etmek isterim.

Gerek il başkanlığım gerekse baro başkanlığım süresi içerisinde yer tespiti ve inşaat, proje aşamasında bilfiil yakinen takip ettiğimiz bir eserin Çankırı halkının hizmetine sunulmuş olmasının haklı gururunu yaşıyoruz.

Bu süre içerisinde emeği geçen başta Adalet Bakanımız Sayın Sadullah Ergin olmak üzere, 22. Dönem Çankırı milletvekillerimiz Dr. Nurettin Akman ve Suat Kınıklıoğlu’na, teknik işler daire eski başkanımız Haydar Çiftçi, mevcut teknik işler başkanı Erdoğan Böcek, eski başsavcımız Vahit Kemal Esengün, mevcut başsavcımız Mehmet Talay ile inşaatın yapımı aşamasında emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.

İnşallah önümüzdeki günlerde Adalet Bakanımız sayın Sadullah Ergin’in katılımıyla açılışını tüm Çankırılı hemşehrilerimle birlikte gerçekleştirmeyi umut ediyor, gerek adliyede görev yapacak hakim, savcı ve avukatlara, gerekse adliye çalışanlarına ve hizmet alacak Çankırı halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler