Şahin, Anayasa Komisyonunda

Şahin, Anayasa Komisyonu'nda

TBMM'de görev yapan milletvekillerinin komisyonlardaki üyelikleri belirlendi.

24. Dönem TBMM'de görev yapan milletvekillerinin görev alacakları komisyonlar belirlendi.

TBMM'de yapılan oylamaya göre Ak Parti Çankırı milletvekili Av. İdris Şahin Anayasa Komisyonunda görev alırken, Hüseyin Filiz de Sanayi - Ticaret Bilim ve Teknoloji Komisyonunda görev aldı.

ŞAHİN: AVUKATLIK YASASI EKİM AYINDA MECLİSTE

Anayasa Komisyonunda görev alan Çankırı milletvekili İdris Şahin Sözcü18 Haber Merkezine yaptığı açıklamada "Gündem gereği tatile girecek olan TBMM, Ekim ayında çalışma programına başlayacak ve gündeme gelecek ilk değişiklik de Avukatlık Yasası ile yaşanacak. Konuyla ilgili olarak tatil süresinde yapacağımız çalışmalarla görevimizi yerine getirmenin gayretinde olacağız" dedi. Şahin, Avukatlık Yasası ile ilgili olarak Türkiye Barolar Birliği yönetimi ile birlikte çalışmayı planladıklarını da sözlerine ekledi.

PAZARTESİ ÇANKIRI'DA BÜROKRATLARLA TOPLANTI

Milletvekili Şahin'in Sözcü18'e verdiği bilgiler içerisinde "Çankırı Acil Eylem Planı" çerçevesinde yapılacak bir dizi toplantılar zinciri olduğu ve ilk toplantının Pazartesi günü Çankırı'da il düzeyinde Vali vekili Haldun Aksalman'ın da katılacağı ve ilde görev yapan birim müdürleri ile gerçekleştirileceği öğrenildi. Acil Eylem Planı çerçevesinde öncelikli gündem maddesinin Çankırı'nın çevresinde sürdürülen duble yol çalışmalarının mevcut durumu ve yaşanılan sıkıntıların çözümü aşamasında alınabilecek önlemlerin masaya yatırılacağı mevcut.

ÇANKIRILI DİĞER VEKİLLER

TBMM'de Bolu milletvekili olarak görev yapan Kurşunlulu Ali Ercoşkun, Hüseyin Filiz'le aynı komisyonda görev alırken, İzmir Milletvekili Nesrin Ulema ve İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt Sağlık Komisyonunda görev aldılar.

EDİTÖRÜN NOTU
Bu haber ilk yayımlandığı saatlerde "Şahin, Adalet Komisyonu'nda" başlığı ile yayınlandı. Haber masasında yapılan yanlışlıktan dolayı başta sayın İdris Şahin olmak üzere okuyucularımızdan özür dileriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler