Şahin: Evi olmayan hemşehrimiz kalmasın

Şahin: Evi olmayan hemşehrimiz kalmasın

Atkaracalar ilçesinde gerçekleştirilecek 196 konutluk TOKİ projesnin müjdesini veren Şahin, inşaatların kısa süre içerisinde başlayacağı müjdesini de verdi.

Ak Parti Çankırı Milletvekili Av.İdris Şahin’den Çankırı Atkaracalar ilçesine modern kent müjdesi geldi.

Çankırı’nın gelişmekte olan ilçelerinden birisi olan Atkaracalar ilçesi gerçekleştirilen uzun görüşmeler sonrasında TOKİ'nin yapacağı konutlara kavuşacak. Bölgede gelişmekte olan Atkaracalar ilçesi Gazibey Mahallesine 196 adet konutu TOKİ inşa edecek.

Bir süredir TOKİ yetkilileri ve Şehircilik Bakanı  Erdoğan Bayraktar ile  görüşen Milletvekili Şahin, Atkaracalar ilçesine 196 konutun yapılması kararının çıkmasını gerçekleştir. Öncelikli olarak evi olmayan ve dar gelirli ailelerin kabul edileceği TOKİ konutlarının yapılmasına başlanacağını belirten Ak Parti Çankırı Milletvekili Av. İdris Şahin "Atkaracalar İlçemiz  her gün büyüyor ve göç alacak durumda. Bölgede çarpık bir kentleşme yaşanıyor, vatandaşımızdan gelen talebi ve görmüş olduğumuz  ihtiyaç sonucu Atkaracalar ilçemize ilk etapta 196, talep artması durumunda ise ihtiyaca göre konutun yapımına önümüzdeki süreçte başlanacaktır’ dedi.

ÖDEMELER GELİR DÜZEYİNE GÖRE

Vatandaşların ödeme şartlarının göz önünde bulundurularak, TOKİ konutlarının yapımına başlanacağını belirten Şahin “İlçe halkımızın isteği ve arzusu ne ise onu gerçekleştireceğiz. Benim arzum ve isteğim, evi olmayan hemşehrimizin kalması. Yapılacak onut ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi 15.12.2011 tarihinde ihale edilecek. Atkaracalar ilçemize yeni konut kazandırılmasına katkısı bulunan Atkaracalar Belediye Başkanımız Rıfat Altıntop ile T.C Başbakanlık TOKİ başkanlığı yetkililerine teşekkür eder, ihale ve inşaat sürecinin kazasız ve sorunsuz olarak gerçekleşmesi dileği ile TOKİ konutlarının Atkaracalar halkımıza hayırlı olmasını temenni ederim” dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler