Şahin, görevdeki bir yılını değerlendirdi

Şahin, görevdeki bir yılını değerlendirdi

Ak Parti Çankırı İl Başkanlığı Av. İdris Şahin imzalı yazılı bir açıklama yaptı.

Av. İdris Şahin Başkanlığındaki Ak Parti Çankırı İl Teşkilatı, göreve gelişinin birinci yıldönümü nedeniyle yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Yapılan yazılı açıklamada Çankırı'ya son bir yılda yapılan hizmetlerin dökümünün yapıldığı görüldü. Yazılı açıklama şöyle:

"Geçen 1 yıl içinde öncelikle teşkilat düzeyinde bir birlik beraberliği gerçekleştirerek il bazında partimizin halkımıza hizmet çıtasını yükseltme ve hızlandırma fırsatını bulduk. Bu bağlamda ilimizin problemlerini yerinde tespit ve çözüm üretmesi amacıyla; Bayındırlık Bakanımızı, Sağlık Bakanımızı, Tarım Bakanımızı, Spordan Sorumlu Devlet Bakanımızı, Ulaştırma Bakanımızı, Sosyal Hizmetlerden Sorumlu(Aileden Sorumlu) Devlet Bakanımızı ilimizde ağırlayarak bakanlıklarını ilgilendiren sorunlarımıza çözüm arandı.

Bu ziyaretler sonucu ilimiz ve ilçelerimizde TOKİ tarafından yeni toplu konutlar yapılması planlandı ve yapımı gerçekletirilenlerin tapu dağıtımları yapıldı.

Sağlık hizmetlerinde, hastanelerimizin fiziki şartları ve uzman kadrosu geliştirilerek daha kaliteli sağlıklı hizmeti vermesi sağlandı. Ayrıca yeni hastane binamızın mevcut binasında kalan hizmetlerin Bakanlık marifetiyle bitirilmesi ve bu binaya ek bina yapılması süreci başlatılmıştır.

Ilgaz’a kurulan kayak pisti için telesiyej yapımı sağlandı ve çeşitli ilçelerimize yapay çim sahaların yapımı gerçekleştirildi.

Çankırı-Ankara duble yol çalışmasının Çankırı bölümü tamamlandı. Ankara sorumluluğunda olan kısmın yapımına hız verilerek 2010 sonunda bitirilmesi planlandı. Çankırı geçiş yolunun (Üniversite Ballıca kampüsünün önünden Askerlik şubesine kadar olan yol) sanatsal yapıları bitirerek sıcak asfaltla kaplanması aşamasına getirildi. Çankırı –Ilgaz bölümü duble yol çalışmaları halen devam etmekte olup; E-80 hattındaki duble yol çalışmaları hızlandırıldı. Mevcut makas fabrikamız donanım ve personel yönünden geliştirilerek Ortadoğu’nun konusunda en büyük fabrikası haline getirilecek ve ihracata yönelik üretim gerçekleştirecektir.

Çankırı ve Şabanözü ilçemizde Sevgi Evlerinin kurulması planlanmış, Ilgaz ilçemizde Huzurevinin açılması sağlanmıştır.

Üniversitemizin altyapı ve hizmet binalarının hızla gerçekleştirilebilmesi için kapasitesine göre yüksek miktarda ödenek transferi sağlanarak hızlı bir şekilde hayata geçirilmesi noktasında üniversite yönetimimize gerekli destek verildi.
Hamzalı barajının ihalesi tamamlanarak müteahhide teslimi yapıldı.

Köydes kapsamında Valiliğimiz Özel İdare Genel Sekreterliği aracılığıyla bir çok köyümüzün alt yapı çalışmaları gerçekleştirildi ve susuz köyümüzün kalmaması sağlandı. Köy yollarımızda kayda değer iyileştirmeler yapıldı. Eldivan ve Yapraklı bağlantı yollarındaki çalışmalar devam etmekte olup kısa sürede tamamlanacaktır.

İlimiz için büyük bir proje olan Güldürcek barajı suyu Çankırı’mıza ve güzergahtaki ilçelere ulaştırılmış olup en kısa zamanda halkımızın kullanımı için şebekeye verilmesi sağlanacaktır.

Çarşamba Pazarı ile ilgili düzenlemeler bitirilmiş durumda olup bir ay içinde hemşehrilerimizin hizmetine sunulacaktır.

Değerli Hemşehrilerimiz yukarıda belirtilen hizmetler vatandaşımızın yaşam kalitesini yükseltmek için hükümetimiz ve yerel yönetimlerimiz aracılığıyla gerçekleştirilen hizmetler olup; Ayrıca 5084 Sayılı Teşvik Yasası kapsamında ilimiz ve ilçelerimizin organize sanayi sitelerinde ve muhtelif bölgelerinde özel sektör aracılığı ile kayda değer yatırımlar yapılmakta olup, ekonomik krizin etkilerinin azaldığı ve büyümenin hızla yükseldiği bu süreçte bu yatırımların artarak süreceğini ümit etmekteyiz.

'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' düsturunu benimsemiş olan partimizin insan odaklı yaşam standardını yükseltmeye yönelik yatırımları ve demokrasi, özgürlük ve kardeşlikle ilgili girişimleri devam edecektir.

Allah yar ve yardımcımız olsun."

Saygılarımızla.
AK Parti Çankırı İl Teşkilatı adına
İl Başkanı Av.İdris ŞAHİN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler