Şahin, İrfan Dinç'in 'emeklilik' tarihini açıkladı!

Şahin, İrfan Dinç'in 'emeklilik' tarihini açıkladı!

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Alanya'da yaptığı konuşmada, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'in 'emeklilik' tarihini açıkladı.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, seçim çalışmaları kapsamında Alanya'ya geldi. Öğretmenevinde partililere seslenen Şahin, ''Ben bundan sonra vekil veya bakan olarak devam edemeyecek olsam da başbakan yardımcılığı yaptığım sürece Antalya ve Alanya'nın her zaman destekçisi olacağım.'' diye konuştu.

3 DÖNEM KURALI GENİŞLEDİ
AKP Genel Başkan Yardımsı Şahin, artık 3 dönem kuralına belediye başkanları, ilçe ve il başkanlarının da dahil olacağını belirterek, ''Böylece parti tabanından gelen yeni isimlere hizmet etme şansı doğacak. Partimize Genel Başkanlık yapan, parlamentoda milletvekili olarak 3 dönem hizmet edenler bir dönem dinleniyorsa, aynı uygulama belediye başkanlarımız, il ve ilçe başkanlarımız için de uygulanacak'' dedi.

ŞAHİN'İN SON AÇIKLAMASI İLE İRFAN DİNÇ'İN EMEKLİLİK TARİHİ NETLEŞTİ!
Mehmet Ali Şahin'in Alanya'da yaptığı son açıklamaya baktığımızda, Çankırı Belediye Başkanlığı koltuğunda 3'üncü dönemini yaşayan İrfan Dinç'in 'emeklilik' tarihi de 'Mart 2019' olarak netleşti.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler