Şahin özel izinle İstanbulda

Şahin 'özel izin'le İstanbul'da

Bütçe görüşmeleri nedeniyle Ankara dışına çıkışları yasaklanan Ak Partili milletvekili Şahin 'özel izin'le İstanbul'a gidiyor.

TBMM'de halen devam eden bütçe görüşmeleri nedeniyle Ak Parti grubu üyelerine getirilen "Ankara'yı terketmeme" yasağı nedeniyle Pazar günü İstanbul'da yapılacak olan "Çankırı Geleceğini Planlıyor" sempozyumuna Çankırı milletvekili Av. İdris Şahin "özel izin"le katılabilecek.

Sözcü18 Haber Merkezinin elde ettiği bilgilere göre milletvekili Şahin, Ak Parti TBMM Grup Başkanlığına yaptıkları yazılı müracaat ile aldığı "izin" doğrultusunda pazar sabah saatlerinde havayolu ile İstanbul'a gidecek ve toplantının bitimi ile birlikte Ankara'ya dönecek.

Sempozyuma milletvekili Hüseyin Filiz'in İstanbul'da sempozyumu hazırlayan komiteyi arayarak toplantıya katılamayacağı şeklinde bir açıklama yaptığı öğrenildi.

ÇERKEŞ İLÇE KONGRESİNE DE KATILAMADILAR

Bilindiği gibi bugün Çerkeş ilçesinde gerçekleştirilen Ak Parti Çerkeş İlçe Kongresine de her iki milletvekili parti grubunca getirilen "Ankara dışına çıkış yasağı" gereğince katılamadılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler