Şahin: Referandumdan yüzde 70lerin üzerinde EVET çıkacak!

Şahin: Referandumdan yüzde 70'lerin üzerinde EVET çıkacak!

Ak Parti İl Başkanı Av. İdris Şahin "Çankırı'da referandum

oylaması sonucunu yüzde 70'lerin üzerinde 'evet' oyu çıkacağını görüyorum" dedi.

12 Eylül Pazar günü yapılacak olan Anayasa oylaması için siyasi partiler yoğun propaganda çalışmalarını Ramazan ayına ve sıcaklara karşın amansızca sürdürüyor.

İktidar partisinin Çankırı'daki çalışmaları da İl Başkanlığının yaptığı program çerçevesinde bölge milletvekilleri Dr. Nurettin Akman ve Suat Kınıklıoğlu'nun da katılımı ile devam ediyor.

Ak Parti İl Başkanı Av. İdris Şahin, Sözcü18.com'un "referandum" ile ilgili sorularını yanıtladı ve "12 Eylül Pazar günü Çankırı'da yapılacak oylama sonucu 'evet' oylarının yüzde 70'lerin üzerinde çıkacağını tahmin ediyorum" derken Çankırı'nın ilçe ve köylerinde yaptıkları çalışmalarda vatandaşta geçmiş senelere nazaran Ak Parti'ye çok daha fazla ilginin olduğunu gözlemlediğini belirtti.

OYLAMADAN YÜZDE 70'LERİN ÜZERİNDE 'EVET' ÇIKACAK
İl Başkanı Av. İdris Şahin şunları söyledi: "İl teşkilatımızın yaptığı program çerçevesinde bölge milletvekillerimiz ve bazı bakanlarımızın bölgemize yaptıkları ziyaretlerle Anayasa oylaması üzerine yaptığımız çalışmalar bütün hızıyla sürüyor. Özellikle belde ve köylerimizde vatandaşımızın gerek oylamada kullanacakları oyun rengini ortaya koymaları gerekse Ak Partisine olan ilgileri ve alakalarının geçmişle kıyaslanmayacak ölçüde pozitif olduğunu görmek hepimizi fazlasıyla heyecanlandırıyor.

Cuma günü Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcımız sayın Bülent Arınç bey bölgemize gelecekler. Ilgaz ve Çankırı Merkez'de yapacağım çalışmalara destek verecekler. Sonrasında da Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Taner Yıldız Çerkeş'e gelerek inceleme ve referandum çalışmalarına katılacak.

Bugüne kadar elde ettiğim verilerle birlikte Çankırı'da 12 Eylül Pazar günü Anayasa oylamasında sandıktan yüzde 70'lerin üzerinde 'evet' oyu çıkacağını büyük bir güvenle söylüyorum. Sonuçlar açıklandığında bu rakam üzerinde de yanılmadığımı hep birlikte göreceğiz."

ULAŞTIRMA
BAKANININ SİTEMİ
Ak Parti İl Başkanı Şahin "Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım pazar günü temel atma töreninde Çankırılılara sitem etti! Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?" şeklindeki sorumuzu ise şöyle cevaplandırdı:

"Sayın bakanımızın siteminde haklı olduğunu düşünüyorum. Şöyle ki; Çankırı'da önüne gelen işsizlikten dem vuruyor. Temeli atılan fabrikada yaklaşık 150 dolayında teknik eleman çalışacak. Böylesi bir organizasyonda öncelikli olarak işsizlerin heyecan duyması gerekir. Bunun yanı sıra Ticaret Odası ve Borsa Başkanı tek başına törene geliyorlar. Yanlarında bir tek yönetim kurulundan isim yok! Bu kurum ve kuruluşlar Çankırı'da ticaretin ve sanayinin gelişmesinde öncü kurumlar. Bunların ilgisi bu düzeydeyse geriye de çok fazla laf söylemenin anlamı kalmıyor."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler