SAİ Kayseri Erciyesspor: 2 - Mersin İdman Yurdu: 2

SAİ Kayseri Erciyesspor: 2 - Mersin İdman Yurdu: 2

Erciyes'in ligde kalma umutlarını ileriki haftalara taşıması açısından oldukça büyük önem taşıyan maçta SAİ Kayseri Erciyesspor, Mersin İdman Yurdu ile 2-2 berabere kalarak ligde kalma yolunda çok kritik bir puan kaybı yaşadı.

Kadir Has'da oynanan karşılaşma oldukça tempolu başladı. İki takımda golü bulmak için rakip kalelerde ataklar gerçekleştirdi. Karşılaşmanın 36. dakikasında ev sahibi ekip Belçikalı golcüsü Björn Vleminckx ile gole çok yaklaştı. Ceza sahasına yapılan ortaya müthiş yükselen Vleminckx'in kafa vuruşu direkten döndü. Karşılaşmanın ilk yarısının bu şekilde sonuçlancağı düşünülürken sahneye Erciyesspor'un 19'luk forveti Oğulcan Çağlayan çıktı. Genç golcü ceza sahası yayı çizgisinden yaptığı şık curuşla takımının soyunma odasına 1-0 öne geçiren golü attı. Genç golcü geçtiğimiz hafta da attığı golle takımını sırtlamaya devam ediyor.

Karşılaşmada ikinci yarı golle başladı. SAİ Erciyesspor'un Kamerun'lu golcüsü Jacques Zoua, takımını 2-0 öne geçiren golü 49. dakikada attı. Temponun hiç düşmediği maçta Erciyesspor'un sevinci çok kısa sürdü. Konuk ekip Mersin İdman Yurdu'nda kazanılan penaltıyı 52. dakikada gole çeviren Gökçek Vederson farkı bir'e indirdi. (2-1) Maçın 85. dakikasında konuk ekip Mersin İY, Nakoulma ile beraberliğe çok yaklaştı. Ceza sahası içine yapılan topa altı pasın içinde vuran Nakoulma'nın şutu direkten döndü. Maçın 90. dakikasında Mersin İdman Yurdu'nun oyuna sonradan giren defans oyuncusu Sadiku ceza sahası içinden sert bir vuruş yaparak Erciyesspor'un galibiyet sevincini kursağında bırakan golü attı. Hakem Fırat Aydınus'un dört dakika uzattığı maçta her iki takımda galibiyeti getirecek pozisyonları bulsada bu pozisyonları gole çeviremedi ve maç 2-2 berabere sonuçlandı. SAİ Kayseri Erciyesspor, çok kritik puan kaybı ile ligde kalma umutlarını zora soktu. Bu arada SAİ Erciyesspor'da son dakikada gelen gole itiraz eden Diakhate, kenarda olmasına rağmen hakem tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı.

17. sırada bulunan SAİ Kayseri Erciyesspor aldığı galibiyetle puanını 22'e yükseltti. Mersin İY ise 43 puanla yedinci sıradaki yerini korudu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler