Şaka yapmak için silahı başına dayadı ve...

Şaka yapmak için silahı başına dayadı ve...

İzmir'de bir kadın avukat, işyerine gelen müvekkili emekli astsubayın tabancasını başına dayadı ve tetiği çekti.

 

İzmir'in Konak İlçesinde işyerine gelen müvekkili emekli astsubay A.A.'nın tabancasını başına dayadıktan sonra, "Böyle mi intihar ediyorlar? Patlarsa ölürüm" diyen Avukat Zeynep Turan (34), yanlışlıkla tetiğe basınca ağır yaralandı. Kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınan Turan'ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken silahın sahibi A.A. polis tarafından gözaltına alındı.
 
SİLAHI İSTEDİ
Olay, bugün saat 16.00 sıralarında 850 Sokakdaki işhanında meydana geldi. Bürosunda oturan Avukat Zeynep Turan, ziyaretine gelen müvekkili emekli Astsubay A.A. ve iş ortağı Avukat Veli Çelik ile sohbet etmeye başladı. Avukat Zeynep Turan, bu sırada terlediği için ceketini çıkartan emekli astsubay A.A.'nın belindeki tabancayı gördü. Turan, A.A.'dan istediği tabancayı incelemeye başladı.
 
ÖNCE ODADAKİLERE DOĞRUTTU
Avukat Zeynep Turan incelediği tabancayı önce odada bulunan A.A. ve Avukat Veli Çelik'e doğrulttu. A.A.'nın "Yapma patlar" demesi üzerine Avukat Turan bu kez tabancayı kendi başına dayadı.
 
"PATLARSA ÖLÜRÜM"
Odadakilerin tüm uyarılarına rağmen tabancayı başına dayan Turan, "Böyle mi intihar ediyorlar? Ateş etsem ne olur? Patlarsa ölürüm" dedikten sonra kazayla tetiğe dokundu. Başından vurulan Turan ağır yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Zeynep Turan tedavi altına alındı. Turan'ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
 
Silahın sahibi A.A. polis tarafından gözaltına alınırken soruşturmanın sürdüğü bildirildi. (Kaynak: haberturk.com)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler