Şakir Kaymak göreve başladı

Şakir Kaymak göreve başladı

İbrahim Doğu beklenildiği gibi görev devir teslime gelmedi.

AK Parti'nin zaferiyle sonuçlanan Kurşunlu ilçesinde, belediye başkan adayı Şakir Kaymak dün aldığı mazbatanın ardından bugün sabah saat 11.00'de kurban keserek belediyenin kapısından girerek makamına oturdu.

İBRAHİM DOĞU DEVİR-TESLİM TÖRENİNE GELMEDİ
Kurşunlu Belediye Başkanlığı koltuğunda son 2 dönemdir oturan MHP Belediye Başkan adayı İbrahim Doğu, dün sabah saatlerinde belediyeye gelerek kasadaki para ile ilgili hazırlattığı tutanağı imzalattıktan sonra "Ben bir daha gelmem" diyerek belediye binasından ayrılmıştı.

Başkan Doğu'nun dünkü gelişmelerin ardından bugünkü devir-teslim törenine katılması beklenmiyordu. Sonuçta İbrahim Doğu belediyeye gelmedi ve yeni başkan Şakir Kaymak vatandaşların duaları ile birlikte başkanlık koltuğuna oturdu.

10003937_617174848366848_20714053_n-001.jpg

ÇERKEŞ'DE DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILACAK
Pazar günü yapılan seçimler sonrasında AK Parti Belediye Başkan adayı olarak seçimi kazanan Hasan Sopacı mazbatasını dün akşam geç saatlerde aldı.

Belediye Başkanı Şükrü Tarhan'ın görevi teslim etmeye hazır olduğu öğrenilirken, yeni başkan Sopacı'nın aceleci olmadığı ve "Perşembe ya da Cuma günü görevi devralırız" şeklinde cümleler kurduğu öğrenildi. 

Edinilen bilgilere göre son 30 yıldır Çerkeş Belediyesi'nde devir-teslim töreni yaşanmıyordu. Böylesi uzun bir aradan sonra Çerkeş Belediyesi'nde ilk kez devir-teslim töreninin yapılacağı öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler