Şakir Kaymakdan Diyaliz Merkezine ziyaret

Şakir Kaymak'dan Diyaliz Merkezine ziyaret

AK Parti Kurşunlu Belediye Başkan aday adayı Dr. Kaymak, hastaları ziyaret ederek 'geçmiş olsun' dileklerinde bulundu.

AK Parti Kurşunlu Belediye Başkan Aday Adayı Diş Hekimi Şakir Kaymak ve yanındaki heyet 'Organ ve Doku Bağış Haftası' münasebetiyle Kurşunlu Devlet Hastanesi Diyaliz Merkezinde diyaliz hastarını ziyaret ederek hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ziyaret sırasında İlçe Sağlık Müdürü ve Diyaliz Doktoru Dr. Ömer Naci Kambur   "Ülkemizde 40 bin diyaliz hastası böbrek nakli için beklemekte ancak organ ve doku bağışında istediğimiz noktada değil" dedi.

Toplumsal bilinç oluşturularak organ bağışının artırılması temennisinde bulunan AK Parti Kurşunlu Belediye Başkan aday adayı Dr. Kaymak ziyaret ettiği diyaliz hastalarına "İnşallah en kısa sürede böbrek naklinizi olup sağlığınıza kavuşursunuz" dileğinde bulunup hastalara karanfil dağıttıktan sonra hastane idaresine geçti.

Hastane Başhekimi Uzm. Dr Selim Ünsal’dan hastanede diyaliz hizmetleri konusunda bilgi alan Şakir Kaymak ve yanındaki heyet tüm personele organ bağışı konusunda toplumu bilgilendirdikleri için teşekkür etti ve kendilerine karanfil verdikten sonra hastaneden ayrıldı.

"PARTİM ADAY GÖSTERİR, BELEDİYE BAŞKANI OLARAK
BÖLGEME HİZMET VERME ŞANSI BULURSAM..."

Belediye başkan aday adayı Dr. Kaymak Sözcü18'e yaptığı açıklamada "Bölgemizde ve ülkemizdeki diyaliz hastalarının sayısı her geçen gün artıyor. Ancak organ bağışına gösterilen ilgi ne yazık ki ülke nüfusuna göre oldukça hayli düşük düzeyde. Mevcut algıyı tersine döndürebilme yönünde yerel yönetimler olarak çok daha aktif ve kalıcı projeler ortaya konulmalı. Öncelikli olarak partimden aday gösterilir ve seçim yarışına girer Kurşunlu'ya 'belediye başkanı' olarak hizmet etme fırsatı verilirse bölge insanının yaşadığı sağlık sorunlarının en aza indirilmesi konusunda yerel yönetici olarak neler yapılabileceğini hep birlikte görme şansımız olur" dedi.

aa-akpartikursunluadayisakirkaymak-sozcu-resim-091.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler